上一頁下一頁
發新話題

酒後鬧事...(P.12 update)

收藏  |  訂閱
188  44.3k

有時飲到少少醉既情況吓搞野, 都好好feel ga, 我都幾鍾意!

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 10:56 AM 發表 查看引用來源

去台灣D夜場仲正呀
好似呢幾年好興咁...........:smile_o12:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 10:49 AM 發表 查看引用來源

thanks for support~有時我寧願skillful多D...
有D人硬件幾掂都好,,,冇技術係差D:smile_39:
硬件太容易受到物理限制 , 技術呢家野 , 想玩幾耐都得

咁又唔靚仔又唔型受唔受? :smile_o06:
引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 10:57 AM 發表 查看引用來源

唔係ge.....只係靚仔我冇咁ge榮幸食到姐:smile_30:

型同靚係2回事

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:04 AM 發表 查看引用來源

真係正到爆
個個辣到不得了:smile_47:
師兄 , 小弟黎緊去台灣旅行, 有無好地方介紹先  

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 10:58 AM 發表 查看引用來源

亂到斷片咁lor.....:smile_42:
咁真係好亂喎, 好彩得 1 個男仔咋.... 如果去 party 就陰公 lu :smile_39:

你個fd咁正有好野食:smile_o06:
我就:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-20 12:40 AM 發表 查看引用來源
又係我啦......終於有得休息~當然上黎update下啦:smile_o13:

廢話少講.......入正題!!!!

有晚約左個NET FD出黎Dinner同飲野.....事前我地都冇明/暗示會有Sex,,,剩係提過有ONS and SP*

而且大家純粹太好傾先 ...
M_G...你好激下喎

:smile_39:  主角點解唔係我....

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-20 12:40 AM 發表 查看引用來源
又係我啦......終於有得休息~當然上黎update下啦:smile_o13:

廢話少講.......入正題!!!!

有晚約左個NET FD出黎Dinner同飲野.....事前我地都冇明/暗示會有Sex,,,剩係提過有ONS and SP*

而且大家純粹太好傾先 ...
個feel好好呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆