上一頁下一頁
發新話題

深圳溝女有咩錯,俾人斬死左,仲要俾人話on9

收藏  |  訂閱
224  19.6k

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-19 04:09 PM 發表
樓主一定是想幫金毛哥報仇,都係交番比D公安查啦:smile_38:
留港消費留港消費

僕人都要帶架餐.
唔帶架餐就唔好僕啦

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 03:30 PM 發表
從心而發,...近日深圳有個金毛港人,俾大陸人斬死,我看完所有有關報告,點解個個刀話佢on9,個個話要忍,d女一定係要俾佢地溝咩,? ,我覺得就係個個香港人,上到去刀好像怕9左佢地大陸人甘,金毛需然死左,但係最起碼俾d大 ...
:smile_o05: 咁我係咪要讚佢玩到無左條命好英雄好叻仔...
:smile_o11: 你火都無用既喎...玩D公廁妹玩到連命都無埋...
:smile_o13: 爭女?...真係你條女咩?...雞o黎咋...

引用:
原帖由 -蕉- 於 2009-10-19 03:50 PM 發表 查看引用來源
咁佢真係ON9喎
僕人咪僕人囉
洗唔洗事先張揚
鬼殺咁嘈驚死冇人知咁:smile_41:  
agree ah......and 樓主你咁型 , 真係要多d上大陸為港爭光呀!!!........:smile_45:

引用:
原帖由 ufheaddown 於 2009-10-20 09:33 AM 發表 查看引用來源
物野叫食腦?當年,沙仔有3個hk人係迴轉處同保安吵,比人拉落車dup. 佢沒即刻還拖, 走去班架白牌同支槍,去迴轉處拍左個保安仔即閃. 果時迴轉處沒gate. 拉唔到人, close file.
拱樣過份以暴易暴就唔岩啦亦唔鼓勵 , 要比大陸仔知道港男唔係流既 , 我大把計 :smile_34:
pm 我喇 :smile_38:

人地大陸仔人多勢眾,你地港仔得小貓三幾隻。
去打去爭都唔夠大陸仔爭啦!
一係你地有錢就請返十個八個有槍的SECURITY,
你想爭乜咪爭LO!

你地有好多港男都係齋UP當秘笈,係度講就天下無敵!

引用:
原帖由 rickychan2001 於 2009-10-20 11:24 AM 發表 查看引用來源
人地大陸仔人多勢眾,你地港仔得小貓三幾隻。
去打去爭都唔夠大陸仔爭啦!
一係你地有錢就請返十個八個有槍的SECURITY,
你想爭乜咪爭LO!
到時你咪一樣比你d有槍食蕉食夾棍嚕 ... on9 :smile_30:

多謝推人去死報告:smile_19:

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 03:30 PM 發表 查看引用來源
從心而發,...近日深圳有個金毛港人,俾大陸人斬死,我看完所有有關報告,點解個個刀話佢on9,個個話要忍,d女一定係要俾佢地溝咩,? ,我覺得就係個個香港人,上到去刀好像怕9左佢地大陸人甘,金毛需然死左,但係最起碼俾d大 ...
咁 能七叻就咪上的士 丫 :smile_38:
未見人就係門口大大聲 ,見人多渣晒刀就跳上的士
唔死都茅輪用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆