上一頁下一頁
發新話題

短衭~~~~~~~~~~~~~~~~~

收藏  |  訂閱
320  34.0k

引用:
原帖由 bcm 於 16/10/2009 12:54 PM 發表 查看引用來源

我梗係吹唔漲架啦~
我同你唔一樣喎,我都無柄
:smile_35: 做嘜今日咁嗱串嘅? .........

關有無抦咩事呢? :smile_35:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-10-16 12:56 PM 發表

咁呢個我都明白~~~~~其實只要大家肯攞多d時間出嚟相處就ok~~好似我會放工去買餸煮飯等佢返嚟食~~~自然佢放工又唔會約人去街~~返嚟同我食飯~~~我覺得一齊係屋企食飯已經好warm~~~~ ...
一齊住就係囉..你地未一齊住個陣係點架?!

引用:
原帖由 siujoey 於 2009-10-16 01:01 PM 發表 查看引用來源

一齊住就係囉..你地未一齊住個陣係點架?!
果陣我地晚晚都要見過~~~~~有時佢多野做我會買飯盒上佢公司同佢一齊食~~食完坐係佢對面望住佢~~~~~

就算返到屋企都仲要講成個鐘電話先瞓~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-10-16 01:08 PM 發表

果陣我地晚晚都要見過~~~~~有時佢多野做我會買飯盒上佢公司同佢一齊食~~食完坐係佢對面望住佢~~~~~

就算返到屋企都仲要講成個鐘電話先瞓~~~~~~ :l ...
我都想可以咁..最怕而家係我BF會好快厭左個D日日見既生活..咁就死啦

好吸引阿。。。我喜欢个happy ending:smile_47:

引用:
原帖由 siujoey 於 2009-10-16 01:13 PM 發表 查看引用來源

我都想可以咁..最怕而家係我BF會好快厭左個D日日見既生活..咁就死啦
如果會厭即係代表佢未定性~~~~仲想過d多姿多采嘅生活~~~~~~要知道兩個人一齊生活相處就總會有平淡嘅時候~~咁就叫悶生厭點一世呢~~~~ ~~

引用:
原帖由 田心田心 於 16-10-2009 13:16 發表 查看引用來源

如果會厭即係代表佢未定性~~~~仲想過d多姿多采嘅生活~~~~~~要知道兩個人一齊生活相處就總會有平淡嘅時候~~咁就叫悶生厭點一世呢~~~~ ~~
講得好o岩:smile_40:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-10-16 01:16 PM 發表

佢個次講就話佢唔係厭..只不過係份人比較悶喎..佢覺得我先係鍾意尋求刺激個個

引用:
原帖由 我好想做香港人 於 2009-10-16 01:15 PM 發表 查看引用來源
好吸引阿。。。我喜欢个happy ending:smile_47:
多謝~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-16 01:20 PM 發表 查看引用來源

講得好o岩:smile_40:
糖糖都話啱~~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆