上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.0k

引用:
原帖由 snowman119 於 2009-10-29 02:59 PM 發表 查看引用來源

星期六真係好好玩.....不過無得溝女真係好能慘......:smile_39:
我明白.....果晚間房真係超多女.....得個睇字真係...:smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-10-29 08:59 PM 發表 查看引用來源

我明白.....果晚間房真係超多女.....得個睇字真係...:smile_39:
鬼叫你只係攬住美子咩:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-10-28 08:46 PM 發表 查看引用來源
近2日搞乜春呢?咁冷清,冇人吹水,係咪大party後遺精..症呀!!:smile_42:
係咁喇,我都未回气:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 snowman119 於 2009-10-29 02:59 PM 發表 查看引用來源

星期六真係好好玩.....不過無得溝女真係好能慘......:smile_39:
喂,..你结左婚囉woo,..QQ有曬你D結婚相啦,比D幾會其他兄弟好woo,尤其是石黑幸四郎

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-10-29 11:03 PM 發表 查看引用來源

係咁喇,我都未回气:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
通常星期六玩完後.......
星期日: 繼續未醒.....:smile_o16:
星期一: 返工繼續遊雲........:smile_27:
星期二: 開始回魂但精神欠佳......:smile_19:
星期三: 回憶返上星期六點好玩, 上網及出來食飯討論......:smile_40:
星期四: 還有D累, 諗下今個星期應該要休息, 不過又好想玩.......:smile_39:
星期五: 問亞天今個星期六有無局, 開始睇下約唔約到女, 度下今個星期玩咩好....:smile_13:
星期六: 求倫倫其其做埋D野上CP..........:smile_o13:

重覆以上動作大約一至兩年, 甘就會開始回塘架啦~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-10-29 11:59 PM 發表 查看引用來源
喂,..你结左婚囉woo,..QQ有曬你D結婚相啦,比D幾會其他兄弟好woo,尤其是石黑幸四郎
唉.....:smile_39: .......你明唔明呀.....當玩到三四點時, 有囡"了"你一齊玩, 但你竟然只可以笑一笑行開.....個種感覺真係........

引用:
原帖由 snowman119 於 2009-10-30 12:09 AM 發表

唉.....:smile_39: .......你明唔明呀.....當玩到三四點時, 有囡"了"你一齊玩, 但你竟然只可以笑一笑行開.....個種感覺真係........
是消洒的说。

引用:
原帖由 snowman119 於 2009-10-30 12:09 AM 發表 查看引用來源

依種有女唔溝得既感覺我維持左幾年啦.....:smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39: ....好在依家唔使

引用:
原帖由 snowman119 於 2009-10-30 12:04 AM 發表 查看引用來源

通常星期六玩完後.......
星期日: 繼續未醒.....:smile_o16:
星期一: 返工繼續遊雲........:smile_27:
星期二: 開始回魂但精神欠佳......:smile_19:
星期三: 回憶返上星期六點好玩, 上網及出來食飯討論.. ...
依d就係我地d蒲友既生活囉:smile_30:

[quote]原帖由 skyworld7 於 2009-10-30 01:25 PM 發表 查看引用來源

真係好無奈呀碼.....:smile_30:

依種有女唔溝得既感覺我維持左幾年啦.....:smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39: ....好在依家唔使

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆