上一頁下一頁
發新話題

自作孽 ~ 不可活 ~~ (part 1 to part 8)完整版 [#140有感謝詞]

收藏  |  訂閱
574  39.5k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-9-29 10:20 PM 發表 查看引用來源

我唔會覺得你係應該比人小,

個個都係成年人都知自己做緊咩,

起碼你肯面對你自己做過既野唔係

個個都得,做人而家最緊要開心姐,

最緊要而家既你講左心底話出黎舒服

左就得啦:smile_o09::smile_o06 ...
YEAH~~
我講完出黎真係成個人都鬆哂囉.....:smile_o13:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-9-29 10:34 PM 發表 查看引用來源

YEAH~~
我講完出黎真係成個人都鬆哂囉.....:smile_o13:
咁咪好囉,最緊要你開心:smile_o06:

引用:
原帖由 supersweet 於 29-9-2009 22:28 發表 查看引用來源
我想同大家講......我出呢個post唔係想唱衰"J"~~
我只係將呢件事屈係心到太耐....
一直都放唔低~~好唔舒服....
好多好朋友知我同佢架事一知半解....
好想知....但我又唔知點講....
所以先會出呢個POST....
但有 ...
傻婆~:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

回覆 140# 的帖子

唔係呀~~
你很用時間說出來~~
比大家知道都係好事呀~~
同埋你很勇敢呢~~~
10 port!

我好同意你所講,
哩個世界係冇100%信得過既人。
但係我個人認為,
有時甚至連屋企人,連自己都未必信得過!
唔係又點會有咁多斬殺、斬傷屋企人既事情發生啫!
我覺得對於其他人,有時好難要求咁多!

引用:
原帖由 糖。 於 2009-9-29 10:38 PM 發表 查看引用來源

傻婆~:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:
我係架....:smile_o11:

引用:
原帖由 靈感 於 2009-9-29 10:41 PM 發表 查看引用來源
唔係呀~~
你很用時間說出來~~
比大家知道都係好事呀~~
同埋你很勇敢呢~~~
10 port!
多謝你讚我.....
真係好鬼難為情~~:smile_o11:

引用:
原帖由 孟德 於 2009-9-29 10:44 PM 發表 查看引用來源
我好同意你所講,
哩個世界係冇100%信得過既人。
但係我個人認為,
有時甚至連屋企人,連自己都未必信得過!
唔係又點會有咁多斬殺、斬傷屋企人既事情發生啫!
我覺得對於其他人,有時好難要求咁多!
你有你道理架....
但係我心目中......
屋企人係值得信架....
佢地起碼唔會害死你...:smile_o06:

引用:
原帖由 supersweet 於 29-9-2009 22:53 發表 查看引用來源

你有你道理架....
但係我心目中......
屋企人係值得信架....
佢地起碼唔會害死你...:smile_o06:
屋企大門總會為你而開~:smile_o05:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-9-29 11:00 PM 發表 查看引用來源

屋企大門總會為你而開~:smile_o05:
我都係咁話..
自我明我者莫若糖~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆