上一頁下一頁
發新話題

COPY團10月30,31日..軍匯,逃園,五月瓜,麗毫!逢假期前夕及週五六出發!

收藏  |  訂閱
1.5k  46.9k

點解冇 26/9 五月瓜:smile_41:

引用:
原帖由 CP麥提爽(真身) 於 2009-9-24 10:58 AM 發表 查看引用來源
影子鎮長, 要超班屌"版主"果個唔係我. 你用返你隻"屎"眼去睇清楚啦~~仲有, 個腦唔係攞來坐, 係攞來用:smile_30: :smile_30: :smile_30: . 唔係, 你都攞來用, 不過係用來坐~~:smile_30: :smile_30: ...
haha....投訴版見啦~~!!
記得開多D分身做backup喎~~!!:smile_o13:

引用:
原帖由 小一 於 2009-9-24 09:14 AM 發表 查看引用來源
個人認為COPY搞的團
價錢合理, 安排又好~
完全可以唔帶個腦上去
食玩訓乜都唔使諗, 只係去玩...
我相信去過的人都會有同感~

支持~
我非常认同!

中午一推:smile_o10:

引用:
原帖由 CP麥提爽(真身) 於 2009-9-24 10:58 AM 發表
影子鎮長, 要超班屌"版主"果個唔係我. 你用返你隻"屎"眼去睇清楚啦~~仲有, 個腦唔係攞來坐, 係攞來用:smile_30: :smile_30: :smile_30: . 唔係, 你都攞來用, 不過係用來坐~~:smile_30: :smile_30: ...
好咁即係又多個account 俾人ban....

支持copy團:smile_54:

又系某某,煩唔煩?:smile_46:

引用:
原帖由 CP麥提爽(真身) 於 2009-9-24 10:58 AM 發表 查看引用來源影子鎮長, 要超班屌"版主"果個唔係我. 你用返你隻"屎"眼去睇清楚啦~~仲有, 個腦唔係攞來坐, 係攞來用:smile_30: :smile_30: :smile_30: . 唔係, 你都攞來用, 不過係用來坐~~:smile_30: :smile_30: ...
俾d新意....好悶....:smile_45:

引用:
原帖由 CP麥提爽(真身) 於 2009-9-24 10:58 AM 發表 查看引用來源
致版主,CP麥提爽經版主做野之後....懷疑又再開分身「CP麥提爽(真身)」 公然挑釁會員...內容已干犯挑釁,粗言......請版主作公平裁決....如分身搞事...
請一舉將正身處罰,禁言禁訪問等等!以正貴論壇之威名~~!!

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-9-24 01:40 PM 發表 查看引用來源
致版主,CP麥提爽經版主做野之後....懷疑又再開分身「CP麥提爽(真身)」 公然挑釁會員...內容已干犯挑釁,粗言......請版主作公平裁決....如分身搞事...
請一舉將正身處罰,禁言禁訪問等等!以正貴論壇之威名~~!!

...
支持貢做!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆