上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
503  62.2k

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-6 03:36 PM 發表 查看引用來源
覆完哂你地係時候訓喇,好夜:smile_27:
安娜詩女神午安

只可以話超正的身材,更難得的是你甘享受性愛同找到個同你甘配合的男人一起享受。

玩得開心就得啦。

有沒有試過肛交啊?

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-6 03:28 PM 發表 查看引用來源

點呀,好吹水版FEEL呀你地,係咪諗住晚晚係度傾:smile_30:
我真係有咁諗過架! 咁妳又使唔使set返啲版rules咁呢?

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-5 01:58 AM 發表 查看引用來源
呢度咁靜,點解大家有咩唔係度講呢?
唔好再個個係咁PM我啦唔該,想問咩都好,我係度會答你地。
最多人問我MSN,呢個我唔會俾,老實講,我都無咩機會玩。
好多人問D相係咪我,我係度答大家:係,全部相都係我。
...
oh...I think you're much slim now ~~

thnaks for your photo ~~

you've enlightened me a lot

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-6 03:36 PM 發表 查看引用來源
覆完哂你地係時候訓喇,好夜:smile_27:
oh.......may be i'm so late now, :smile_35:
have a nice Sunday ~~

take care

引用:
原帖由 newsun08 於 2009-9-6 04:05 PM 發表
只可以話超正的身材,更難得的是你甘享受性愛同找到個同你甘配合的男人一起享受。

玩得開心就得啦。

有沒有試過肛交啊?
多謝。不過佢已經唔再係我男朋友,所有野都只係往事,我宜家係單身,亦希望返HK後快D搵到比佢更適合自己既男人。

沖涼時有試過,一般啦,我地都唔係特別鐘意。

引用:
原帖由 cy1-001059 於 2009-9-6 04:54 PM 發表

我真係有咁諗過架! 咁妳又使唔使set返啲版rules咁呢?
唔駛,你地鐘意傾咩就傾咩啦,我都會一齊吹。

受唔受我傾...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-6 05:14 PM 發表

oh...I think you're much slim now ~~

thnaks for your photo ~~

you've enlightened me a lot  
Ha, just the same. I've been slim since long time ago:smile_30:
Anyway, thank you  Nice to see you again!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-7 10:16 AM 發表 查看引用來源
唔駛,你地鐘意傾咩就傾咩啦,我都會一齊吹。
我又吹 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆