上一頁下一頁
發新話題

昨晚落CLUB...識左一條日本妹...內容冇何任咸濕野..真人真事...唔係老作...

收藏  |  訂閱
147  36.7k

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-9-9 10:17 AM 發表
我衣家同佢溝通緊....雖然有D難度..
但係一有最新消息..一定會向大家匯報...:smile_o12:
你地點溝通呀?電話?電腦?用英文定中文架?
我真係覺得佢好勁,識用廣東話同你傾計,即係佢D廣東話都好勁,佢點解會識既?:smile_40:

支持支持......................加油

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-11 11:40 PM 發表
你地點溝通呀?電話?電腦?用英文定中文架?
我真係覺得佢好勁,識用廣東話同你傾計,即係佢D廣東話都好勁,佢點解會識既?:smile_40:
。。。。。

MSN。。
英文呀。。。我仲要查電腦字典。。。:smile_o03:

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-9-12 11:15 AM 發表
。。。。。

MSN。。
英文呀。。。我仲要查電腦字典。。。:smile_o03:
即使都係亞洲,溝通真係幾難,加油啊!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

叻仔!! 以退為進! :smile_o12:

引用:
原帖由 Vantofler 於 2009-9-10 11:41 AM 發表
樓主今次正人君子,可能大大增加呢個日本女仔對妳的好感,將來可能有好好發展呢~!
希望啦...:smile_o05:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-12 02:52 PM 發表
即使都係亞洲,溝通真係幾難,加油啊!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
OK..:smile_o12:
我一定會溝到佢GE..

樓主好正人君子...支持,希望你地有發展空間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆