上一頁下一頁
發新話題

[Update] 教下我點升格為sp...

收藏  |  訂閱
157  8.1k

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 12:35 AM 發表 查看引用來源
講真架....如果佢真係冇咩位俾我入....

咁我點呀 ????:smile_41:
咁我會叫你搵過第2個
咁唔識趣既男人, 唔係一個好對手
只要你出聲, 呢度大把師兄幫到你
再唔係, 你搵我都得喎:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-27 00:35 發表 查看引用來源

有咩好笑, 我講錯咩:smile_o10:
:smile_o01: 好笑咪笑下囉

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 00:35 發表 查看引用來源

:smile_o01: 我係你拍檯走啦...仲同佢講山水有相逢呀....

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 12:35 AM 發表 查看引用來源

搵過第二個啦
女人肯出黎玩
大把男人排隊啦:smile_30:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-27 12:40 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 我係你拍檯走啦...仲同佢講山水有相逢呀....
岩, 好忽然好man喎:smile_o06:

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-8-27 12:43 AM 發表 查看引用來源
搵過第二個啦
女人肯出黎玩
大把男人排隊啦:smile_30:
係唔係真架.:smile_o06:
會好多人排隊咩:smile_o06:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-27 00:50 發表 查看引用來源

岩, 好忽然好man喎:smile_o06:
:smile_o01: 我都係有果句講果句唧

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-27 12:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 我都係有果句講果句唧
我挑,,,,,,,,,,,咁死開啦:smile_o02: ,

如果個男仔係正人君子既,上次就唔會有口爆既事情發生啦,

所以我諗樓主妳只要有意無意引下佢既,佢都應該唔會say no,

真係say no咪搵第二個囉:smile_39:

side氣, 樓主最後都冇再討論:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆