上一頁下一頁
發新話題

呢個大陸女仔貪lun到呀!

收藏  |  訂閱
160  21.4k

引用:
原帖由 威威903 於 2009-8-20 01:03 AM 發表
可能佢大陸個老公比開三萬...已經打咗拆頭比你...
可能是呀

引用:
原帖由 92sn 於 2009-8-22 02:04 PM 發表 查看引用來源

可能是呀

點解無人比三萬一個月我:smile_o10::smile_o04:

引用:
原帖由 edward_29 於 19-8-2009 03:05 PM 發表 查看引用來源
此帖轉自 jim699 師兄o係本版o既主題「大陸美女只向錢看??? 續 (條女有老公) 」回覆#183.

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10357990&extra=page%3D2&page=13

同版o既 reply 都要偷o黎當新帖出,  ...
係喎~點解一樣,個故事係咪老作架~...:smile_45:

引用:
原帖由 pg5150 於 2009-8-22 04:54 PM 發表 查看引用來源
係喎~點解一樣,個故事係咪老作架~...:smile_45:
真相大白
花女是偷reply:smile_42:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-22 01:45 PM 發表 查看引用來源

.............
等陣連胡姬狗狗都話開account被我早
...........
who is 胡姬狗狗?:smile_41: :smile_41:

2皮 無野吖:smile_o10:

有錢去玩,無咩問題,無錢都要去玩先係問題~...

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2009-8-22 05:59 PM 發表 查看引用來源

who is 胡姬狗狗?:smile_41: :smile_41:
呢個係我最愛的他人的掃場分身
夠可愛
我等緊佢come out again:smile_o06:

一個月兩萬, 咪傻啦:smile_43:

引用:
原帖由 kenny999 於 2009-8-24 05:43 PM 發表 查看引用來源
一個月兩萬, 咪傻啦:smile_43:
2万好多钱咩:smile_o01::smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆