上一頁下一頁
發新話題

再次送比我既愛人,我既office大戰加埋開cam回憶錄

收藏  |  訂閱
226  16.6k

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 10:35 PM 發表 查看引用來源

唔知喎........:smile_o01: :smile_o01:
如果要比冇心比得上呢個bb囉:smile_o05:真心說話:smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 10:36 PM 發表 查看引用來源

如果要比冇心比得上呢個bb囉:smile_o05:真心說話:smile_o11:
哈哈........我唔知可以講咩好~~~:smile_30:

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 10:37 PM 發表 查看引用來源

哈哈........我唔知可以講咩好~~~:smile_30:
你只可以講你真係坦白:smile_o01::smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 10:36 PM 發表 查看引用來源

呢個已經唔重要啦。。。。。:smile_o13:

引用:
原帖由 終極無常 於 2009-8-17 10:41 PM 發表 查看引用來源
呢個已經唔重要啦。。。。。:smile_o13:
呢個回憶夠我一世回味:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 10:43 PM 發表 查看引用來源

呢個回憶夠我一世回味:smile_o01:
咁就要搵D好ge回憶囉。。。。。。。:smile_o12:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 10:38 PM 發表 查看引用來源

你只可以講你真係坦白:smile_o01::smile_o11:
做人太假唔好既.....
重有冇回憶錄出呀???:smile_38:

引用:
原帖由 終極無常 於 2009-8-17 10:47 PM 發表 查看引用來源
咁就要搵D好ge回憶囉。。。。。。。:smile_o12:
咁易搵咩:smile_o08:

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 10:47 PM 發表 查看引用來源

做人太假唔好既.....
重有冇回憶錄出呀???:smile_38:
唔出啦,識我既人都知道晒啦,要知既話我靜靜雞係msn話你知:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 10:50 PM 發表 查看引用來源

唔出啦,識我既人都知道晒啦,要知既話我靜靜雞係msn話你知:smile_o05:
咁你pm我定我pm你 :smile_40:

不過我個MSN 壞壞地:smile_19: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆