上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.5k

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-1 09:32 發表 查看引用來源

咁又唔得呀!咁咪即係叫老婆做雞
你又中佢地招啦:smile_39::smile_39::smile_39:
(佢地轉個彎黎話你變態咁解).....

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-1 15:43 發表 查看引用來源
另一目標就係老婆既跳舞班師兄:smile_44:
咁咪同老婆溝通下想點玩lor

引用:
原帖由 dratigpan 於 2009-8-1 05:16 PM 發表
ching,唔知你老婆出外旅行時會唔會特別玩得放,我老婆就係LA,平時好保守,一出外就好像另外一個人,衣著性感D,哈哈
係呀,,,有時兩公婆找點情趣,,係會開心點,,我有時出街老婆著薄身裙或褲時刻意要佢著t-bac街,,,,見到其他男仔係甘望住我老婆個pat時,,,心裏會high同好自滿甘

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-8-1 12:41 AM 發表 查看引用來源

每對夫婦 / 情侶之間的愛如何表達和維繫, 只得一種方法嗎?
難道除了所謂 "客觀" "普遍" 的方式被視為 "正常" 以外, 其他方法都是 "唔正常" 嗎?

再講, 一對夫婦 / 情侶他們如何相處和維繫感情, 又影響到其他人 ...
阿叔一把年紀,咁玩人地隨時心臟病發喎,咁算唔算影響到他人先:smile_45:
係你既前提"不影響他人"下,如果算既話,你講既所有野都唔成立:smile_15:

引用:
原帖由 dratigpan 於 2009-8-1 05:16 PM 發表 查看引用來源
ching,唔知你老婆出外旅行時會唔會特別玩得放,我老婆就係LA,平時好保守,一出外就好像另外一個人,衣著性感D,哈哈
試過到國內旅行浸溫泉,佢叫我伸手搞佢對波,雖然當時唔多人,但已經好撚激:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-8-2 12:41 AM 發表 查看引用來源

應該係如果阿嫂話ok想玩, 你又接受到的話, 咁就無問題啦
爭在搵個乜野 "對手" 黎服侍阿嫂, 同埋一定要心理質素好好, 兩公婆有晒默契 --> 玩還玩 & 玩過就算 之類
明白!最緊要有心理準備,知道只係遊戲

引用:
原帖由 何苦命 於 2009-8-2 02:04 AM 發表 查看引用來源

阿叔一把年紀,咁玩人地隨時心臟病發喎,咁算唔算影響到他人先:smile_45:
係你既前提"不影響他人"下,如果算既話,你講既所有野都唔成立:smile_15:
首先阿叔既態度同動靜表達左佢有興趣,所以我至順理成章搵左佢,都唔算
點影響佢,益左佢就真

老婆尋晚練完舞返黎,身水身汗,見佢除剩條t-back,我話執好左佢張相睇唔睇,老婆一句好呀連衫都唔著就坐埋黎電腦台前,睇完佢自己都話滿意!我話張相阿叔睇完都話good到冇撚得頂
隨手我就將佢屌返鑊!睇佢都好滿意我既表現,當然係張相既效果同我尋晚勇猛程度啦

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-2 07:40 發表 查看引用來源

明白!最緊要有心理準備,知道只係遊戲
當然啦, 免得玩完之後第二時會攞返出黎嘈
到時真係 "搵野黎搞" 就無謂兼唔抵啦

sd張相俾我地睇下啦:smile_o06:!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆