上一頁下一頁
發新話題

尋晚同d姊妹兄弟團出去飲野........咁就出左事....**** UPDATED P.5 #72*****

收藏  |  訂閱
177  41.9k

唔知樓主9個月後會生仔定呢? 邊個係爸爸可能要驗dna.....:smile_13:

引用:
原帖由 seraph.666 於 2009-7-31 11:44 AM 發表 查看引用來源
唔知樓主9個月後會生仔定呢? 邊個係爸爸可能要驗dna.....:smile_13:
我唸有99%唔會,因為我有食避孕藥同埋佢地果晚有用CONDOM,所以中招既機會率等於零。

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-31 11:58 AM 發表 查看引用來源

我唸有99%唔會,因為我有食避孕藥同埋佢地果晚有用CONDOM,所以中招既機會率等於零。
smart:smile_o12:

又唔可以話係零  但機會率唔高過0.02%

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-31 11:58 AM 發表 查看引用來源

唔洗驚bf知
叫埋佢join 咪得囉

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-31 11:58 AM 發表

我反而擔心是...
他們有病嗎? :smile_27:

引用:

ok la
:smile_o10: feel you enjoy in that so much wo

加油呀樓主:smile_35:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 12:28 PM 發表 查看引用來源
UPDATED:
尋晚其中一位兄弟打比我,初初傾電話時大家都好尷尬,講開飲醉酒佢先提返起件事,問我mind 唔mind,以後仲做唔做到frd 果d野,我答佢唔mind,過左去就算。講開先知原來我唔止同2個兄弟搞左,原來係3個兄弟 ...
咁你有冇諗住單獨同佢地出黎?

鳩嗡,你成晚無返屋企你條仔無揾你咩?她果無,我諗你條仔嗰晚都去左偷食。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆