上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  444.9k

引用:
原帖由 felixxdd 於 2009-8-11 11:57 PM 發表 查看引用來源
我15歲仔咋
15歲去d割 ,
洗唔洗家長一齊去???
定喺寫封受權信去 ???

引用:
原帖由 ABigCat 於 2009-8-12 10:54 AM 發表 查看引用來源
唔好意思, 我巳睇番d舊post啦!:smile_13:
咁睇嚟做激光都係好似好點喎........................
可否比陳醫生的 contact 我呀!!!!!!!!!!!!!!!!
謝謝:smile_13:
ching 舊post 有講架喎
http://painfree.hk/foreskin/big5/home.php

oooo, Thank so much, 我打咗約時間啦,下星期二見醫生..............好緊張呀:smile_27:

割包皮後七日,第一次覆診,今日返陳東飛醫生度拆膠布。之前一星期條J 唔覺有血同痛,不過夜晚都係訓得麻麻,因為龜頭仲係好敏感同埋膠布cool 住傷口,所以訓覺扯起時仍然會俾果種唔舒服既感覺攪到扎醒。
之前睇post 見 ching 話拆膠布超痛,所以我琴晚不停咁攪塊膠布既周邊等佢鬆d易拆d,同埋修一修肚臍對下至j 附近既毛,方便醫生。
見到醫生同佢傾左幾句,就幫我拆膠布,先響膠布度查d液體落膠布處等佢d 膠溶,跟手就幫我拆膠布,幸運地近乎冇痛,只有dd應該係d毛俾拔起既小痛,成個過程一分鐘左右,等我以為仲未到戲玉時陳醫生就同我講聲攪掂。之後欣賞番自己條J,傷口都埋得7788,當然d 線有排都未溶,仲有j 底有d痛痛既感覺,應該係傷口未完全埋晒,不過醫生話正常,冇問題。之後醫生幫我包紗布,交帶可以沖涼,同埋黎緊四五日仲有包紗布,之後等d 線溶晒就ok了,一個月再覆診,當然冇事的話我諗住唔返去。
條J 解放左之後冇再cool 住既感覺,不過一時既解放反而唔習慣,當著番條褲之後磨下磨下好唔舒服,又要時間慢慢習慣喇 :smile_27:

引用:
原帖由 auau11111 於 2009-8-12 10:21 PM 發表 查看引用來源
我割完第12日 有一忽傷口成日滲血 著左式褲擦擦下搞到半條野有血漬
已經可以好正常郁動,
今日同d朋友去溜冰 (普通玩下, 唔係玩哂花式果d) ,
溜左陣去廁所果陣  發現底褲有撻血漬...圓圈一撻, 有d驚 因為果個線位 ...
我都無咁o既情況,小心d唔好郁咁多,只系等佢好,唔系就再睇一睇醫生

c兄 你幾耐到 就埋哂口

個個人唔同架,我兩個星期到啦.....第三個星期乜都正常返晒了,可以.......

咁快架...我依家岩岩兩星期, 線又未熔哂...腫又未消哂:smile_27:

引用:
原帖由 auau11111 於 2009-8-15 10:15 AM 發表 查看引用來源
咁快架...我依家岩岩兩星期, 線又未熔哂...腫又未消哂:smile_27:
我一星期後醫生幫我拆線的,等佢熔要耐D,消左腫可以唔駛成日包紗布,干爽D好快D

felixxdd, 我send唔到pm ar!! 果日你自己一個人去~??

琴日覆o左一次診... 醫生話係正常, 粉紅色果個位等佢自己平....:smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆