上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-28 01:04 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 咁咪好FIT 咁..
就係唔fit先要keep:smile_42:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 01:05 AM 發表 查看引用來源
講到咁鬼馬既:smile_o01: :smile_o01:
咁係丫ma...你話係唔係先:smile_o10:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-28 01:07 AM 發表 查看引用來源

咁係丫ma...你話係唔係先:smile_o10:
就係話你講得鬼馬囉,你又唔講例如邊d喎:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 01:08 AM 發表 查看引用來源
就係話你講得鬼馬囉,你又唔講例如邊d喎:smile_30:
例如...扭呼拉圈:smile_30:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-28 01:09 AM 發表 查看引用來源

例如...扭呼拉圈:smile_30:
點解要等佢地訓哂先扭得既:smile_41:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 01:11 AM 發表 查看引用來源
+

:smile_44: 係AR///  怕他們又係咁扭.. 唔訓?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 01:11 AM 發表 查看引用來源
如果扭緊...佢地衝埋黎...好危險的,會撞親:smile_13:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-28 01:12 AM 發表 查看引用來源
+

:smile_44: 係AR///  怕他們又係咁扭.. 唔訓?
佢地都唔識:smile_45:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-28 01:13 AM 發表 查看引用來源

如果扭緊...佢地衝埋黎...好危險的,會撞親:smile_13:
咁撞過一次知道會痛就唔會架啦,我都係咁同d女講架啦:smile_30:

我訓先喇,寶妮妹妹:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆