上一頁下一頁
發新話題

徵-38-45歲男性友

收藏  |  訂閱
183  6.5k

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-7-28 09:17 PM 發表 查看引用來源

樓主係度揾到男朋友未:smile_o15:
未呀,一切隨緣啦!!

引用:
原帖由 joe_0022 於 2009-7-29 12:55 AM 發表 查看引用來源
你好..我叫joe..今年41歲..
身高168..體重60..
之前結過婚..在兩年多前離婚..
我個人不太好動..喜歡靜一些的活動..
例如..行街, 睇戲, 有時也有唱K, 看書等..
其實我都喜歡去旅行..可以輕鬆吓..
坦白講. ...
其實你所講既,亦都係我心中所想,同埋有d野係要行出第一步先知會係點,
我亦好願意同你交個朋,之後係點就隨遇而安,你有時間就pm我啦,我會覆你

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-7-29 01:12 AM 發表 查看引用來源

我44歲,單身,有興趣做個朋友嗎
可以的

引用:
原帖由 ~~欣晴~~ 於 2009-7-22 09:29 PM 發表 查看引用來源
我今年40歲,5呎3吋,118磅,樣子ok,樣子比年齡細小小,離左婚巳17年,沒有再婚,
同男朋友分開左一年,但最近經朋友介紹上黎玩,我想係度識d38-45歲單身既男士
傾下計,唔知可 唔可以係呢度識到一個男朋友拍下拖呢。
支援下先........:smile_o15:

回覆 142# 的帖子

其實你都講得對...一切都要隨遇而安的...
由大家不相識到相識..又從相識而成為情侶..又從情侶演變為夫妻..
表面看來好似係理所當然之事..
但其實當中都不簡單的...
你相信緣份嗎?..
我係咪好老土呀...但我絕對相信緣份...
你呢?

支持阿Joe少~~~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 ~~欣晴~~ 於 2009-7-29 06:07 PM 發表 查看引用來源
可以的
多謝呀! 有甚麼攪作呢,平時?????????

hi 妳好我係 ray

引用:
原帖由 joe_0022 於 2009-7-30 01:02 AM 發表 查看引用來源
其實你都講得對...一切都要隨遇而安的...
由大家不相識到相識..又從相識而成為情侶..又從情侶演變為夫妻..
表面看來好似係理所當然之事..
但其實當中都不簡單的...
你相信緣份嗎?..
我係咪好老土呀...但我絕對相 ...
當緣份要黎既時候,你趕也趕不走,要走的時候,想留也留不住,一切隨緣吧!!
你覺得我咁算唔算老套

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆