上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.1k

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-7-23 02:41 AM 發表

其實可能真係有都未定
呢排美國咩天氣呀,仲有冇之前咁凍
基本上少少熱啦,落雨時就凍
想快熱D之後去沙灘玩呀!呢度沙灘一家好靚!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:38 發表 查看引用來源
講真,我最中意係唐狗。佢地勁乖勁聽話又忠心,唔駛花時間教。
我好鍾意大狗.. 最想養藏獒.. 不過惡到冇朋友..
or 阿富汗獵犬 //  好靚~~

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:43 AM 發表 查看引用來源
好耐唔見呀...

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:43 發表 查看引用來源
去沙灘影 d 相比我地睇呀~~ anna.

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:43 AM 發表 查看引用來源
咁你記住著靚d去游水,記得影埋相喎

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-23 02:43 AM 發表

我好鍾意大狗.. 最想養藏獒.. 不過惡到冇朋友..
or 阿富汗獵犬 //  好靚~~
I like big breeds as well!:smile_30:
藏獒係西藏喎,係香港會熱死:smile_42:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-23 02:43 AM 發表
好耐唔見呀...
hey! How are you?

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-23 02:44 AM 發表

去沙灘影 d 相比我地睇呀~~ anna.
唔會啦,俾人認得點算:smile_27:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:45 AM 發表 查看引用來源
I like big breeds as well!:smile_30:
藏獒係西藏喎,係香港會熱死:smile_42:
唔係喎,岩岩睇oncctv訪問黃貫中,佢都係養獒太看門口

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-7-23 02:44 AM 發表

咁你記住著靚d去游水,記得影埋相喎
I'll take pics, but I won't show you guys:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆