上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  25.9k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-27 08:34 PM 發表 查看引用來源

我有套韓國版三級大長今!!!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:    不過打空彈........:smile_o16:
點為之打空彈呀>?

今個星期你跳唔跳到呀

維維生日嗎,我右到.....

引用:
原帖由 alanlee76119 於 2009-7-28 02:05 AM 發表 查看引用來源
維維生日嗎,我右到.....
好耐冇見你喇...到時打俾我啦

今次PARTY都幾多老友到喎...到時一定好好玩~~

支持阿天先, 果晚咁.. 岩撞到~:smile_40:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-27 08:36 PM 發表 查看引用來源

有冇三級美女廚房:smile_o06:
我有 N 年前歐版白雪公主!! 都唔知點解會搵果條女做白雪公主!! :smile_o08:

我都想睇三級美女廚房!!!!:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-27 11:57 PM 發表 查看引用來源

點為之打空彈呀>?

今個星期你跳唔跳到呀
今個星期用交租當藉口!! 一定到!!! :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

打空彈即係唔打真軍!!! 好假!! :smile_o08:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-28 12:52 PM 發表 查看引用來源

今個星期用交租當藉口!! 一定到!!! :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

打空彈即係唔打真軍!!! 好假!! :smile_o08:
好消息~~

果然係擺門高手

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-7-28 12:00 PM 發表 查看引用來源
支持阿天先, 果晚咁.. 岩撞到~:smile_40:
我同你真係有緣....唔使約都成日撞到

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-28 03:25 PM 發表

我同你真係有緣....唔使約都成日撞到
哈哈真係. 橋..~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆