上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-7-2 05:29 PM 發表 查看引用來源
絕晒種....:smile_40:
唔好咁講.... 每個人當深愛對方時一定咁講; 但無幾多人因唔愛對方時都會咁做....:smile_35:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-7-2 05:32 PM 發表 查看引用來源
真係幾難搵架..我想搵pt架咋..:smile_13:
Part-time 仲難! 正傻女:smile_45:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-2 05:33 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講.... 每個人當深愛對方時一定咁講; 但無幾多人因唔愛對方時都會咁做....:smile_35:
咁又幾時講都昜過做既..但我信都有呢種絕好男人存在..不過比較難搵:smile_13:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-2 05:34 PM 發表 查看引用來源

Part-time 仲難! 正傻女:smile_45:
係呀..何況我住屯門..都係搵附近有無pt..你支持同鼓勵下我先啦:smile_30:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-7-2 05:35 PM 發表 查看引用來源
咁又幾時講都昜過做既..但我信都有呢種絕好男人存在..不過比較難搵:smile_13:
妳搞錯.... 我意思係今時今日, 所有承諾只會係愛對方時先出現!:smile_38:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-7-2 05:36 PM 發表 查看引用來源
係呀..何況我住屯門..都係搵附近有無pt..你支持同鼓勵下我先啦:smile_30:
唔該戶口號碼:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-2 05:38 PM 發表 查看引用來源

妳搞錯.... 我意思係今時今日, 所有承諾只會係愛對方時先出現!:smile_38:
即係話愛果陣就乜都得......唔愛就.............:smile_19:
我要天荒地老既愛情呀...

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-2 05:38 PM 發表 查看引用來源

唔該戶口號碼:smile_30::smile_30::smile_30:
洗唔洗要埋身份果個

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-7-2 05:41 PM 發表 查看引用來源
即係話愛果陣就乜都得......唔愛就.............:smile_19:
我要天荒地老既愛情呀...
咁証明, 愛對方一生一世係幾咁重要:smile_34:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-2 05:45 PM 發表 查看引用來源

咁証明, 愛對方一生一世係幾咁重要:smile_34:
好似以前個年代d人情深d..呢家d人成日換畫咁既:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆