上一頁下一頁
發新話題

我同好朋友嘅秘密(多年來互攪)

收藏  |  訂閱
274  48.5k

如果唔影響各自既男女感情咪得囉!

les??......女同女...:smile_o06:

人各有志, 開心就得:smile_o12:

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-1 08:16 PM 發表 查看引用來源

不過男女當然唔可以做真正比較啦,但係有時同好朋友打車輪個感覺好得意,會舒服過同BF,因我地女仔個嘴嘴比你地個嘴錫落去個FEEL好好多....有時同好朋友打車輪真係有種溶咗嘅感覺
有無試過:
1. 一齊睇女同性戀AV?
2. 一齊自拍性感照,艷照?
3. 用可以綁在腰上的假狗,扮男人互屌?

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-2 04:54 AM 發表 查看引用來源
我覺得,你地可以維持咁長久呢種特殊關係,一定係因為其快感與親密感覺,產生推動力,一次又一次。。。

我想知道,兩個女仔,你地有無試過其中一個想搞但另外一個say no?
我地都無直接話要攪,有時去咗其中一個度瞓,咁就好自然會攪,反而自己條仔話想要都會有時拒絕...
不過我同佢兩個m到時間唔係同埋果幾日,有時真係去咗其中一個度而又撞正一個m緊,咁咪會錫下攬下咪算囉

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-7-2 01:21 PM 發表 查看引用來源
les??......女同女...:smile_o06:
我地兩個都中意男仔,只係會同對方(即只係我地兩個)會咁做,對其他女仔無幻想....咁我地算唔算:smile_o06:

哈哈哈...仲解釋緊

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-2 02:43 PM 發表 查看引用來源

有無試過:
1. 一齊睇女同性戀AV?
2. 一齊自拍性感照,艷照?
3. 用可以綁在腰上的假狗,扮男人互屌?
1.其實我地對其他女性無興趣
2.沙灘泳裝算唔算?
3.我同佢一齊唔係要追求果種俾條jj充實嘅感覺,雖然都有搵一d小道具或手指插入對方下面,但唔需要扮男人

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-7-2 03:02 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈...仲解釋緊
咁你咪又係度睇緊

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-2 03:03 PM 發表 查看引用來源

咁你咪又係度睇緊
我岩岩起身咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆