上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 09:53 PM 發表 查看引用來源

我鍾意唱k...但我有d音講唔正...怕比人笑...有d驚...成日搞唱k咩?好多人架
你成日強調依樣野咁喎:smile_o16:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-3 09:54 PM 發表 查看引用來源

你成日強調依樣野咁喎:smile_o16:
強調咩呀?老兄

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 09:55 PM 發表 查看引用來源

強調咩呀?老兄
highlight左啦.........:smile_45:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-2 11:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 居然出自你把口..........
:smile_o11: 我只係想佢主動d.  唔想佢係度講冇女人緣.........我只覺得係藉口黎....

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-3 09:56 PM 發表 查看引用來源

highlight左啦.........:smile_45:
哦...係呀...我係荒島住左好耐...唔慣咁多人囉...有d怕...d人好唔好架???我真係未去過呢d活動...如果唔係...都唔係講來講去都係得個驚字...老友...你去過幾多次呀?...感覺如何呀?

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-3 09:45 PM 發表 查看引用來源
我返黎喇~:smile_o13:
樓主你好..hihi

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-2 11:35 PM 發表 查看引用來源

估佢唔到啫:smile_o08: .............
哈....我只係留言果 d 係比較 直..................
但我出到去係就唔會咁..

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-3 10:07 PM 發表 查看引用來源

哈....我只係留言果 d 係比較 直..................
但我出到去係就唔會咁..
見你真人都睇唔出你講野咁直...:smile_o08: .
(haha~唔知你知唔知我係邊個呢其實... )

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 10:12 PM 發表 查看引用來源

見你真人都睇唔出你講野咁直...:smile_o08: .
(haha~唔知你知唔知我係邊個呢其實... )
有同感...........:smile_13:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 02:36 PM 發表 查看引用來源

唔好咁話我啦...點解話我假喎...我未試過出席呢d活動架...又想去認識女仔...
至於你地都好似對我幾好...當然有讚有彈...我都好開心你地鼓勵我...
熟左既意思可能我比較慢熱...雖然我30歲...但我好少去交際...所以 ...
你出來咪知咩人, 呢d人地私隱, 你要人對你好,你要自己對人好先,你有興趣就留聯絡俾樓主,
我們都係網上識, 夾到的咪成日一齊去遊山玩水,通常我們都識架啦:smile_40:
你如果自己唔相信, 人地講咩都無法幫你,唔好質疑什麼, 要知咩人咪出來囉:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆