上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.0k

引用:
原帖由 ying7740 於 2009-7-13 08:34 PM 發表 查看引用來源
我以前都沉過:smile_o05: 仲要糸旺角馬攬:smile_o03:
佢問你開5開心?:smile_o04: 5通答佢好開心,比心機揾多D:smile_o03:
個時我剩系唸幾時到期幾畤走:smile_o16:
我同佢話到期走左5好返HK,我會上黎ÿ ...
咁你點答佢阿 問你有無唔HAPPY

引用:
原帖由 單純的人 於 2009-7-13 09:16 PM 發表 查看引用來源

咁你點答佢阿 問你有無唔HAPPY
佢無問過個!佢剩系問我糸咪真的上去揾佢!:smile_o12:

佢都吾系傻GE,佢系你身上感覺吾到安全感又點會聽我講!:smile_34:

原來呢個subject咁多人分享,
重之係咁我就唔使傷得咁慘!!!
請各沉船者自重~~~
=.=

故事太長,簡單講深圳k女,結左婚半年,而家失蹤左...
唉~~~~~

引用:
原帖由 浪中浪 於 2009-7-14 01:31 AM 發表 查看引用來源
故事太長,簡單講深圳k女,結左婚半年,而家失蹤左...
唉~~~~~
:smile_53:你結埋婚tin?

介吾介意講你搵幾多一個月

引用:
原帖由 單純的人 於 2009-7-13 06:41 PM 發表 查看引用來源
最近我想沈個隻船又續約(邪骨) 姐係要做多半年 姐係話等佢唔做至少要到2010年一月 唉 佢問我有無唔開心 我話無 點會唔開心(其實心底唔開心)

如果佢係對我係真 仲點會續約呢....
有無人教我仲應唔應該維持keep住搵佢?

各位沈船師兄...早上好...:smile_o15:

:smile_38:
引用:
原帖由 單純的人 於 2009-7-14 06:44 AM 發表 查看引用來源

有無人教我仲應唔應該維持keep住搵佢?
冰樹有得教呀:smile_38: 你自己嘅私事黎嫁!:smile_44:
佢對你點你心知肚明,不過可能比你對佢嘅幻想影响左:smile_o16:

早呀!:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆