上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

老舉馬經之二

銀星, 紅星, 只有金星條根係最好
朋友有通財之義, 唔會比香蕉皮你踩
手拿雙天保至尊, 都要贏左一槓先, 所以單天保都係至尊
唔好因為贏左錢才回饋社會, 係要出自本心, 唔係良心.

1金碧旺旺 2放下自在 3特務飛龍 4八心之友 5慷慨寶 6金鹿
7指揮官 8心感 9善者 10天賜寶 11贏盡 12仗義執言

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 10:59 AM 發表 查看引用來源
老舉馬經之一

屎窟左擰擰右揈揈, 睇落幾有型, 如果抺乾淨唔臭都有人隨時會後命入,
揾啱時機入才會比較精彩, 如果濕熱又辣又臭就唔係寶.

1隨時候命 2千真萬確 3友瑩采 4威德將軍 5精彩時機 ...
老舉馬經之一

屎窟左擰擰右揈揈, 睇落幾有型, 如果抺乾淨唔臭都有人隨時會後命入, ㄧ 有型會有人啋、但隨時厚命

揾啱時機入才會比較精彩, 如果濕熱又辣又臭就唔係寶 ㄧ 掌握吾到就吾精彩、食得辣就系宝

1隨時候命
3友瑩采
5精彩時機
7辣得寶
12掌握時機

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 11:18 AM 發表 查看引用來源
老舉馬經之二

朋友有通財之義, 唔會比香蕉皮你踩
手拿雙天保至尊, 都要贏左一槓先, 所以單天保都係至尊
唔好因為贏左錢才回饋社會, 係要出自本心, 唔係良心.

1金碧旺旺 2放 ...
老舉馬經之二

朋友有通財之義, 唔會比香蕉皮你踩 ㄧ 金條梗旺、个条拐仗夠義氣

手拿雙天保至尊, 都要贏左一槓先, 所以單天保都係至尊 ㄧ 單天都有御賜宝

唔好因為贏左錢才回饋社會, 係要出自本心, 唔係良心. ㄧ 良心感動

1金碧旺旺
8心感
10天賜寶
12仗義執言

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-22 11:58 AM 發表 查看引用來源

老舉馬經之二

朋友有通財之義, 唔會比香蕉皮你踩 ㄧ 金條梗旺、个条拐仗夠義氣

手拿雙天保至尊, 都要贏左一槓先, 所以單天保都係至尊 ㄧ 單天都有御賜宝

唔 ...
八心之友, 運通財團體
出自本心, 係慷慨之心

老舉馬經之三

朝鮮有個李機佬, 天生行俠仗義, 係人見人愛
周家有個小女兒, 到時到候想回家
唔畏巨, 只為利, 多啲黎密啲手
東邊有隻河塘鴨, 出水能跳, 入水能游, 擇木而棲唔怕搖

1富萬家 2旅遊智者 3野孩子 4一支梅 5萬事醒 6多多勁驥
7歡喜 8敬無極 9金碧光芒 10紅褲精神 11好醒 12金叻星

頭場拉唔上威德 係咪唔睇好

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 01:22 PM 發表 查看引用來源
老舉馬經之三

朝鮮有個李機佬, 天生行俠仗義, 係人見人愛
周家有個小女兒, 到時到候想回家
唔畏巨, 只為利, 多啲黎密啲手
東邊有隻河塘鴨, 出水能跳, 入水能游, 擇木而棲唔怕搖

1富萬家 2旅遊智 ...
老舉馬經之三

朝鮮有個李機佬, 天生行俠仗義, 係人見人愛 ㄧ 呢个怪俠有朵

周家有個小女兒, 到時到候想回家 ㄧ 巧兒老豆身家富裕

唔畏巨, 只為利, 多啲黎密啲手 ㄧ 嘜都為你、多多都殺

東邊有隻河塘鴨, 出水能跳, 入水能游, 擇木而棲唔怕搖 ㄧ 隻高智鴨去旅遊

1富萬家
2旅遊智者
4一支梅
6多多勁驥

引用:
原帖由 tcp1024 於 2017-5-22 01:57 PM 發表 查看引用來源
頭場拉唔上威德 係咪唔睇好
上次都唔睇好, 今次應同.

老舉馬經之四
.
只有綽綽有餘才可以吊到老, 做到老  
冰來凍檔, 迎風鬆人, 要進公車.`
海灣浸浸涼風, 紅面對關公, 唔襟捱.
餸最忌多鹽, 盛落最怕口痕, 索得料太多會有喜
大難臨頭各自飛, 飛快轉咁快過好玩風車

1綽綽有餘 2其樂無窮 3盈豐駿駒 4風采 5聚歡笑 6獻惑
7精算追擊 8紅海灣 9天意 10靚先生 11塑料喜 12荷蘭風車

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 08:15 PM 發表 查看引用來源
老舉馬經之四
.
只有綽綽有餘才可以吊到老, 做到老  
冰來凍檔, 迎風鬆人, 要進公車.`
海灣浸浸涼風, 紅面對關公, 唔襟捱.
餸最忌多鹽, 盛落最怕口痕, 索得料太多會有喜
大難臨頭各自飛, 飛快轉咁快過好 ...
太淺:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆