上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.4k

大家好 大家有買山神嗎 (不過未打完)
多謝 dodidi & 格蘭希爾 :027:  可能你兩誤會我意思 你地這樣留言會比板主炸型的 :030:
我唔需要這樣推post 我只係想多d bros 留言 夠啦 等未留言既bros 留吧 2位斗下先OK :096:

快追天鵝
:023: :023:

回覆 1481# 2料王 的帖子

買左對家~~~~~~~~~~~

好耐冇入黎投版睇料
支持下你先
加油  

welcome back

2料 今晚終於有返D波買下:071:

果40人計唔計埋我既先:096:

放心啦 實會有好多bros 支持你嫁:027:

引用:
原帖由 dodidi 於 2010-8-13 07:19 PM 發表 查看引用來源
買左對家~~~~~~~~~~~
一早講左 今朝經過燒臘鋪 話d鵝唔靚~ 細心 d 追番之前post喇 page.91 ~1363#

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-13 07:39 PM 發表 查看引用來源
2料 今晚終於有返D波買下:071:

果40人計唔計埋我既先:096:

放心啦 實會有好多bros 支持你嫁:027:
有冇 冇所謂啦 唔出 我一樣賭得嗎 SO WHAT :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:13 PM 發表 查看引用來源

有冇 冇所謂啦 唔出 我一樣賭得嗎 SO WHAT :096:
哈哈 咁你當我貪心 想跟你料囉:027:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-13 08:20 PM 發表 查看引用來源

哈哈 咁你當我貪心 想跟你料囉:027:
妖 你知我都係撞彩架 :092: 好似頭先場 山神 係今朝經過間燒臘店 見D燒鵝唔係幾靚 :041:
買波時 靈光一閃 先中渣 :096: 睇我POST 好大風險 諗很清楚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆