上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  155.4k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-12-27 17:24 發表 查看引用來源
係跑步機上扭扭下?
咁咪唔方便明目張膽偷睇?
係個公園度打圈咁跑.............
就係明目張膽睇,所以先唔識分個心跳率點黎..........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-27 17:39 發表 查看引用來源

係個公園度打圈咁跑.............
就係明目張膽睇,所以先唔識分個心跳率點黎..........
明目張膽睇,同分心率邊有關係

心率之後係電話慢慢睇架嘛

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-12-27 17:28 發表 查看引用來源
跑10k賽月跑少過50k都可以啦,即係拉均計一星期都有10k,當佢一星期跑兩次,都有5k/次
唔差啦
重點佢係想pb😂
佢開頭話快一分鐘就夠
我直接講笑叫佢入60就啤我😂
我之後我叫佢衰衰快兩分鐘唔係好過份

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-12-27 17:40 發表 查看引用來源
明目張膽睇,同分心率邊有關係

心率之後係電話慢慢睇架嘛
HAHA,因為有靚女睇會心跳快左,咪分唔出心跳係點黎囉~~

回覆 1483# 史隆教練 的帖子

跟左跑班,我由10k 55分,去到47分,再用一年去到42分……我最 fit 可以19分5k
全馬去到3h25……
以上係我44-46歲做出來
不過前一年身體做左手術,廢左功功,現在由頭來過。
跟跑班,都要睇你比咩心機,所以我重有 Sub 3夢!!!

引用:
原帖由 活死男 於 2019-12-27 18:37 發表 查看引用來源
跟左跑班,我由10k 55分,去到47分,再用一年去到42分……我最 fit 可以19分5k
全馬去到3h25……
以上係我44-46歲做出來
不過前一年身體做左手術,廢左功功,現在由頭來過。
跟跑班,都要睇你比咩心機,所以我重有 Sub 3夢!!! ...
咁耐以黎我10k入50就係渣打半馬
之後10k谷唔起
依家最快都係52分左右
自己練T同I多
跑班可能係一個輔助,又可能可以推向前好多
學你咁講,真係要睇你落幾多力

回覆 1478# cococaobrownie 的帖子

其實練時間跑步機真係唔錯。keep住勻速

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-27 21:03 發表 查看引用來源
其實練時間跑步機真係唔錯。keep住勻速
我目標減肥就好,做小乳

回覆 1488# cococaobrownie 的帖子

做多d gym好過跑步
練firm d 燒能量快過跑步

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-27 22:56 發表 查看引用來源
做多d gym好過跑步
練firm d 燒能量快過跑步
跑步唔洗錢
做gym要交月費

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆