上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.6k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-26 11:54 AM 發表 查看引用來源

係呀:smile_o16:
因為一有嗰陣開始日日出風爛,到而加都仲有,好影響瞓覺
希望你快啲好返…

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-26 11:57 AM 發表 查看引用來源

好辛苦喎咁!好好保重呀
Thx師姐:smile_o09:

所以有時索性唔瞓,因為根本瞓唔到

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-26 11:54 AM 發表 查看引用來源

係呀:smile_o16:
因為一有嗰陣開始日日出風爛,到而加都仲有,好影響瞓覺
我一飲啤酒就出風疹,但飲其他悟會

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-26 12:08 PM 發表 查看引用來源
所以有時索性唔瞓,因為根本瞓唔到
咪散步

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-26 11:42 AM 發表 查看引用來源

4+1+2
唔慣得你話俾女主角縱壞啦
一晚4次, 我一點都不喜愛這樣, 這是年青時才有的, 那時因不懂做和不識享受做的整個過程, 這才會1晚4次,
我是重質不重量的 :smile_o05:. 一次淋漓盡致的性愛, 由開始到結尾, 都不是10-20分鍾可以完事的.
一次很簡單的性愛, 由開始互吻開始到大家完事, 最少都要60分鍾. 除了在外面在公眾地方偷食, 車震,公園, 5分鍾可完事外.  
如要一次 淋漓盡致的性愛, 由2人開始亙吻開始到大家完事最少都要 90-120分鍾. 這男女雙方都可以滿足.
要是女方在1次裡可以有多次高潮後, 她還會在短時間內再做一次.

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-26 12:09 PM 發表 查看引用來源

我一飲啤酒就出風疹,但飲其他悟會
我都會呀啤酒,但係asahi冇事喎

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-26 11:54 AM 發表 查看引用來源

一日四…我莫講話冇試過,諗到冇諗過…
之前玩過,partner第三次已經少,第四次就(大家估下)超瘀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-26 12:12 PM 發表 查看引用來源

我都會呀啤酒,但係asahi冇事喎
我都係,昨晚偷飲同事杯手工啤。yummy

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-26 11:45 AM 發表 查看引用來源

一路順風
謝謝 Coco.. C妹, 那你四國之行如何?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆