上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

之前有報告過,系回歸技C丶之前系063(7)、可乃不可摸/插,現在不知有無改。
引用:
原帖由 ''小鬼 於 2017-12-2 01:47 PM 發表 查看引用來源
有無ching試過90呀
睇相好像吾錯

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 02:08 PM 發表 查看引用來源
你睇乜報告,最近好L忙冇留意到,生果網有大量廣告,好少睇。

8仔有人買鈡隨時唔返,公司有$賺,有什麼所謂,系個肥仔呆九,私有化都唔使咁貴,只有一個可能,系8仔冇心被包,只當佢系水泡,可能$多,以為咁 ...
終於見到邊位肥仔了,身型大8 仔成個碼,日日咁燒錢真係服左佢。8 仔有乜所謂,又唔係得佢一位兵,唔好講佢喇,講完咪盞有人話返晒比佢地知

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 02:11 PM 發表 查看引用來源
之前有報告過,系回歸技C丶之前系063(7)、可乃不可摸/插,現在不知有無改。
我和#90上鐘就36X.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 02:08 PM 發表 查看引用來源
你睇乜報告,最近好L忙冇留意到,生果網有大量廣告,好少睇。

8仔有人買鈡隨時唔返,公司有$賺,有什麼所謂,系個肥仔呆九,私有化都唔使咁貴,只有一個可能,系8仔冇心被包,只當佢系水泡,可能$多,以為咁 ...
時間會証明一切。完。

下X即系咀?
巴閉:smile_45:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 02:27 PM 發表 查看引用來源

我和#90上鐘就36X.

全天記都知啦,剩系肥仔唔知,希望有志者事竟成
將冰山劈開
引用:
原帖由 SS000 於 2017-12-2 02:16 PM 發表 查看引用來源

終於見到邊位肥仔了,身型大8 仔成個碼,日日咁燒錢真係服左佢。8 仔有乜所謂,又唔係得佢一位兵,唔好講佢喇,講完咪盞有人話返晒比佢地知

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 02:46 PM 發表 查看引用來源
下X即系咀?
巴閉:smile_45:
佢話用口,唔比用手,學英文師兄,無試就X.

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 02:49 PM 發表 查看引用來源

佢話用口,唔比用手,學英文師兄,無試就X.
咁叫佢唔好用手幫你出,用口幫你出

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-2 02:52 PM 發表 查看引用來源

咁叫佢唔好用手幫你出,用口幫你出
要用口出都上7樓啦,MR仲特價。我就唔會318做大爺。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 02:11 PM 發表 查看引用來源

好既 吾該晒ha兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆