上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.7k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 11:07 PM 發表 查看引用來源

咁樣岩岩畢業有無去玩下?
都無,當時同一個男友由入u到畢業,讀u無得玩更何況岩岩出黎做野啊⋯⋯
唯一有玩既就係去旅行囉,不過都唔係同佢去。同佢散左就叫玩多啲,但無咗讀書時咁多時間玩

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 11:13 PM 發表 查看引用來源

都無,當時同一個男友由入u到畢業,讀u無得玩更何況岩岩出黎做野啊⋯⋯
唯一有玩既就係去旅行囉,不過都唔係同佢去。同佢散左就叫玩多啲,但無咗讀書時咁多時間玩
果個超悶又無情趣又唔靚仔既初戀情人
就係N展仔

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 18:39 發表 查看引用來源

唯有返工途中食lunch放工途中望下有無正野黎填補呢個不平衡
我連公司一帶都冇花瓶添,唯有久唔久扮工去港島九龍欣賞下上帝(或者醫生)既傑作...

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 18:54 發表 查看引用來源

我上年同個岩岩入大學既summer intern講
記住記住,趁有限既青春拍多啲拖玩盡佢,讀大學要青春無悔
佢估唔到我係同佢講呢啲而唔係叫佢讀好啲書,哈哈
入左大學仲讀書?梗係瘟仔拍拖同上莊啦
無可否認讀書係重要,因為都要畢業。
不要夠畢業就夠,因為冇人想知你51分定99分,最緊要醒目(通常識玩)同識人好過識字...

引用:
原帖由 fo49k 於 2017-3-30 21:29 發表 查看引用來源
正呀
射射!

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 21:37 發表 查看引用來源

我以前份工唔同而家個份架, 而家呢份好Q多女:smile_30:
我老闆唔靚女唔請架:smile_30:
你腦細一定係麻甩佬啦?哈哈...
你咁講,我來搵你既動機又大左啦。

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 21:39 發表 查看引用來源

又話成功靠父幹既:smile_39:
家咩用:smile_38:同細佬妹出去玩出去食 唔洗比呀:smile_38:
咁你搵著個無料老豆,失敗左。哈哈。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 23:15 發表 查看引用來源

果個超悶又無情趣又唔靚仔既初戀情人
就係N展仔
N展仔報到:smile_o15:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-31 12:30 AM 發表 查看引用來源

N展仔報到:smile_o15:
要鞭下N展仔

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 00:38 發表 查看引用來源

要鞭下N展仔
點解要鞭我呀?:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆