上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  47.5k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

唉! D女同我講.因自已太靚所以冇人敢追.其實佢地同D朱扒一樣架炸.比D心机就得.不需要太靚仔.我現在才知太遲了:smile_o08:
我當初好後悔冇對佢表白, 佢果時好多人追, d人話佢似前b嫂, 佢就好鐘意打黎同我傾計, 過時過節約佢出街佢又ok, 我而家都知...又係太遲喇 :smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 11:44 AM 發表 查看引用來源
有乜好驚喎.....:smile_41: 你都計劃結婚:smile_30:
就係有曬計劃, 呢幾年唔會考慮有bb住 :smile_o10:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 11:47 AM 發表 查看引用來源
有冇人識玩加勒比海撲克:smile_38:
禾是expert,有乜幫手?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 11:29 AM 發表 查看引用來源
其實咁樣慢慢煎....都幾好架
直頭係人生充滿希望啦:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 11:31 AM 發表 查看引用來源
你覺得我係咪咁既人先?
呷醋係正常既:smile_o10:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 11:47 AM 發表 查看引用來源
有冇人識玩加勒比海撲克:smile_38:
我年初係飛機上睇過古天樂同青云一套戲, 少少知道點玩.

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

唉! D女同我講.因自已太靚所以冇人敢追.其實佢地同D朱扒一樣架炸.比D心机就得.不需要太靚仔.我現在才知太遲了:smile_o08:
D女越靚...就要噤住佢挫其風頭...千奇咪低著頭做其擦鞋仔...要裝作不太著緊的態度會好D:smile_34:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-29 11:32 AM 發表 查看引用來源

喂y仔, 太陽妹日日收工都打比你, 我想起我廿二歲時認識一個十七歲妹妹仔, 佢又係一收工都會打黎傾到到佢返屋企, 有時上班佢係車唔訓教又打黎傾到去公司, 係屋企冇野做又打黎傾, 當時我都好鐘意佢, 不過佢實左太靚 ...
有冇後悔呀:smile_o10:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-29 11:38 AM 發表 查看引用來源

吾好再講,好辛苦呀,好jealous 呀

你都得架,你口技都吾錯丫:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 11:51 AM 發表 查看引用來源
D女越靚...就要噤住佢挫其風頭...千奇咪低著頭做其擦鞋仔...要裝作不太著緊的態度會好D:smile_34:
當時我都已經學會扮不太著緊, 但又唔敢行多幾步.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆