上一頁下一頁
發新話題

中山~飯局.簡短~報告 (附加工相,不喜勿入)[閱讀權限 39.9]

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-6-22 08:55 PM 發表 查看引用來源

仲有喎:smile_13:

仲嚟唔嚟呢:smile_45:
要唔着衫架:smile_47:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-6-22 08:53 PM 發表 查看引用來源

出團 post 就幫我留個位啦.....天橋 天橋
收到....:smile_38:

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-6-22 08:55 PM 發表
你参加边团呀
7.10 咀咀...窄窄窄窄...四個窄

7.25 樟仔...窄窄..........兩個窄

7.01 川島.......已經執咗行李

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-6-22 08:57 PM 發表
要唔着衫架:smile_47:
你.....咸......濕 :smile_35:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-6-22 08:57 PM 發表 查看引用來源

下川去五日:smile_41:

準備個post 先
轉頭見:smile_38:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-6-22 08:50 PM 發表 查看引用來源

食飽飽囉...禾最like呢個:smile_47:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-6-22 08:57 PM 發表 查看引用來源

你就好..貢好節目:smile_13:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-6-22 08:55 PM 發表

我為朋友着想....貢都有錯:') :')
如果.....高....老.....對腳:') :')

我玩返自己嗰對得喇.....我都有 41 吋長嘅:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-6-22 08:59 PM 發表

食飽飽囉...禾最like呢個:smile_47:  
師兄

晚上好呀

未請教 :smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆