上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.0k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-7-9 04:58 PM 發表 查看引用來源
:smile_o10:

首先...我承認我EQ低...我沒品...曾經係度講粗口鬧人...我要對被我鬧過的師兄(高佬357/DK1965(唔係好記得係咪呢位)/CHERRY車厘子)講聲對不起...過往我只是盡我能力去同各位師兄 ...
呵呵呵

老董夠話日日要貢獻香港人啦,卒之咪攪到一鑊泡囉,知唔知咩野叫好心做壞事呀

仲有呀,出段回覆,使唔使改4-5次甘多呀,講野唔經大腦架,寫錯有得改?????甘叫d人點信你寫d野呀???聽你講,跳樓都得啦???

貢獻?????唔好甘高估自己啦

沉船版主吩咐話,要貢獻喎

甘我獻下醜啦,大家唔岩聽,插兩句無妨

問:
1)各師兄,仲記唔記得,你當初上大陸玩個目的係咩呢???

2)有沉船人話,我喜歡了沉船,我享受果種感覺
問:黎得呢區就已經係唔開心啦,甘你仲為咩野要繼續呢???

3)問:大家對女既付出,忍耐,受氣,無理既接受,.....有無用呢種方式及態度去對待你既家人呢????

d臺某師兄簽名:
究竟大陸人賤定係香港人自己攞黎賤

早晨呀贡多位沉友

回覆 1465# 的帖子

沉完返嚟啦:smile_o12:
去中山野下囉:smile_o13:

野左3日2夜好輪辛苦:smile_o16: 深圳打大風都係去遠D好!

引用:
原帖由 中小企 於 2009-7-11 02:10 PM 發表 查看引用來源
沉船版主吩咐話,要貢獻喎

甘我獻下醜啦,大家唔岩聽,插兩句無妨

問:
1)各師兄,仲記唔記得,你當初上大陸玩個目的係咩呢???

2)有沉船人話,我喜歡了沉船,我享受果種感覺
問:黎得呢區就已經係唔開心 ...
係囉...我唔話你都唔識自動自覺去做...咁咪好囉...為呢個沈船區做番啲野...只係識鬧人係冇用既...:smile_34: :smile_34: :smile_34:

最近我想沈個隻船又續約(邪骨) 姐係要做多半年 姐係話等佢唔做至少要到2010年一月 唉 佢問我有無唔開心 我話無 點會唔開心(其實心底唔開心)

如果佢係對我係真 仲點會續約呢....

引用:
原帖由 單純的人 於 2009-7-13 06:41 PM 發表 查看引用來源
最近我想沈個隻船又續約(邪骨) 姐係要做多半年 姐係話等佢唔做至少要到2010年一月 唉 佢問我有無唔開心 我話無 點會唔開心(其實心底唔開心)

如果佢係對我係真 仲點會續約呢....
ching
如果囡囡自食其力
又無問你攞家用洗你錢
我0地又有乜權利阻佢搵食?

引用:
原帖由 doumeki 於 2009-7-13 07:17 PM 發表 查看引用來源

ching
如果囡囡自食其力
又無問你攞家用洗你錢
我0地又有乜權利阻佢搵食?
咁又係...識左五個月喇
都無問過我拿一分一毫
不過見到佢成日捱夜 個樣都殘曬
佢話佢想趁仲有精力時間就搵多d錢 

我以前都沉過:smile_o05: 仲要糸旺角馬攬:smile_o03:
佢問你開5開心?:smile_o04: 5通答佢好開心,比心機揾多D:smile_o03:
個時我剩系唸幾時到期幾畤走:smile_o16:
我同佢話到期走左5好返HK,我會上黎揾佢,:smile_o13:
佢都算系甘,真系無返HK:smile_o09:
佢系緊張你又點會5知你感受:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆