上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

照睇寶哥哥放完假回來都係癈, 一件一件寶哥寶藏都被人跑晒出來, 真好彩可以有咁快前速, 勝利導航又可以咁爆冷. 唔認老都唔得.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 09:25 AM 發表 查看引用來源
照睇寶哥哥放完假回來都係癈, 一件一件寶哥寶藏都被人跑晒出來, 真好彩可以有咁快前速, 勝利導航又可以咁爆冷. 唔認老都唔得.
又或者證明佢行古惑收吾少、要攞哂D Cash回乡先、查到咪乜都無哂:096::096:
淨系如意吾知袋左几多:085:

昨日啲燈飛準到無倫, 落幾多有幾多, 所以尾場要掃地亞嬸加班. 以東方快車前賽以1.33幾內贏馬, 再出以倉主功力應無馬夠佢跑, 除老人魔隻馬外, 如果喜旺寶係方仔的話, 要接快樂寶貝自己友的話應唔會比阿李爆得冷. 因快樂寶貝即乖乖寶貝, 亞呂即小妺老頂都有份架!

但凡日賽團體馬多數有糊食, 所以燈飛會比較準, 跑夜賽又唔同, 係揾食友天下. 所以夜賽度馬就比較困難一些.

吾明收衫和珅馬強、点解比兩隻騎馬人上!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 09:25 AM 發表 查看引用來源
麯院又系滑头宝藏!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-22 09:47 AM 發表 查看引用來源
吾明收衫和珅馬強、点解比兩隻騎馬人上!
道理係非常之簡單, 係唔可以過方仔頭, 同樣道理, 有東方無窮人, 都係以方仔行先. 東行後, 所以東弱谷不無道理. 淨係睇巴基仔由誰上便知甚麼一回事. 所以七場一早計到係會爆冷, 唔係符碌架!

騎馬人竟然出七埸!仲多過PK、大力同旗袍:096::071:

其實我估計今季小妹功力係無退步, 應有進步不突止, 只不過係幕後唔想佢咁快畢業成為自由身, 又或者比多一些機會佢怎樣練習一下精湛騎術可輸又可贏又無出現漏洞呢!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 10:37 AM 發表 查看引用來源
其實我估計今季小妹功力係無退步, 應有進步不突止, 只不過係幕後唔想佢咁快畢業成為自由身, 又或者比多一些機會佢怎樣練習一下精湛騎術可輸又可贏又無出現漏洞呢!
呢招有排學、阿拉已用緊!

老舉馬經之一

屎窟左擰擰右揈揈, 睇落幾有型, 如果抺乾淨唔臭都有人隨時會後命入,
揾啱時機入才會比較精彩, 如果濕熱又辣又臭就唔係寶.

1隨時候命 2千真萬確 3友瑩采 4威德將軍 5精彩時機 6紅旗飛將
7辣得寶 8樂趣 9電訊大炮 10牛魔王 11喜寶天龍 12掌握時機

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆