上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.1k

盲頭烏繩何其多,之前係#1342已經講左唔洗再PM我女人,佢唔會交換任何聯絡方式去Add任何人或者同任何人係身體或者情感上會有任何關係,佢只係上黎Share下心得姐,但發理有太多人谷精上腦係度狗衝Send Pm係度約炮喇,其實我有佢既Acc既,我係會睇到你地Send既Pm,就算我唔開佢Acc,我女人都會自動俾我睇既,所以你地係咪想Send俾我睇,約我出去玩菊花呢?遵守下規則啦,如果唔係我會試下將啲PM Cap圖出黎俾大家開心Share,一定會有名有内容既。

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-24 12:25 AM 發表 查看引用來源

男人容易腰痛,所以我用女上坐
男上可以玩耐好多,閒閒地個幾鐘以上,但女上就太易爆....所以要察顏觀色,見對方差不多爆,就要收慢轉Post
男仕容易腰痛係因為 lower back 後腰好弱,真係要做番啲嗰類運動,練番好佢

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-24 12:11 AM 發表 查看引用來源

師兄,多謝你的厚愛,然而我已名花有主,性愛戰鬥力爆登,但情感上絕對專一。我以此為榮~
respect!

我老婆唔識um,真想你教佢

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-24 01:05 PM 發表 查看引用來源
盲頭烏繩何其多,之前係#1342已經講左唔洗再PM我女人,佢唔會交換任何聯絡方式去Add任何人或者同任何人係身體或者情感上會有任何關係,佢只係上黎Share下心得姐,但發理有太多人谷精上腦係度狗衝Send Pm係度約炮喇, ...
哈哈, 菊花你都岩? 你唔係約左個師兄玩菊花嗎?仲未成事?哈哈😆

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-1-24 03:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 菊花你都岩? 你唔係約左個師兄玩菊花嗎?仲未成事?哈哈😆
無話岩唔岩既,我接受能力强,咩都試下嘛。
我地

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-24 04:02 PM 發表 查看引用來源

無話岩唔岩既,我接受能力强,咩都試下嘛。
我地
等你地包膠唷…

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-1-24 04:10 PM 發表 查看引用來源

等你地包膠唷…
預埋你咪得囉,你怕無窿俾你玩咩,親身試好過睇賽後報告啦

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-24 04:14 PM 發表 查看引用來源

預埋你咪得囉,你怕無窿俾你玩咩,親身試好過睇賽後報告啦
男人我真係唔太岩, 你同師兄玩, 我睇都勉強得...

not yet! have you?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆