上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.4k

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-1 12:47 PM 發表 查看引用來源
講個笑語亦係真實事件,話說我在某桑拿上鐘,講開上鐘技師有個姊妹去左TSG,叫我比個客服佢睇,竟然揾唔到佢姊妹,原因是P得太利害,佢比姊妹生活照我睇,我有印象是55, P到識佢嘅都認得,太過份。
九記全p, 女年紀起碼33以上

這兩天看了兩份報告,心情極不爽。1份是說辭職技師服務差,偷鐘嚴重。點解8仔還在? 1份係說自己在大堂看技師,找到高指技師,而不是來香討過料。 引用#77朋友圈:生平最討厭出賣你的人說一套做一套的人。

你唔會係講我阿?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-1 12:47 PM 發表 查看引用來源
講個笑語亦係真實事件,話說我在某桑拿上鐘,講開上鐘技師有個姊妹去左TSG,叫我比個客服佢睇,竟然揾唔到佢姊妹,原因是P得太利害,佢比姊妹生活照我睇,我有印象是55, P到識佢嘅都認得,太過份。
#55 技師服務不錯,會調情,C 级波,part1 波推時間足,part2  温柔啜你Lin Lin, 非常勤力按你小弟弟直至升空,上路細車,中路任揸任啜,下路可摔碟,多水,係痴女一名,現在係晚班。。。

引用:
原帖由 mcmc1000 於 2017-12-2 09:55 AM 發表 查看引用來源

#55 技師服務不錯,會調情,C 级波,part1 波推時間足,part2  温柔啜你Lin Lin, 非常勤力按你小弟弟直至升空,上路細車,中路任揸任啜,下路可摔碟,多水,係痴女一名,現在係晚班。。。
#55這兩天都沒有出現在客服微信。師兄能問一問技師是休假還是辭職轉場。謝謝你分享。

引用:
原帖由 占士哥1 於 2017-12-2 09:21 AM 發表 查看引用來源
你唔會係講我阿?
佢可能講果個ilxd,吹水唔抹咀嘅人兄。香討幸得有七兄,吓叔,kevin…………保持中立,持平發表報告,才不會出現劣幣驅逐良幣的情況出現 。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-2 10:09 AM 發表 查看引用來源

佢可能講果個ilxd,吹水唔抹咀嘅人兄。香討幸得有七兄,吓叔,kevin…………保持中立,持平發表報告,才不會出現劣幣驅逐良幣的情況出現 。
我說幾個走左技師。#5,按摩好,不偷鐘,只是較保守。#19 服務好,不偷鐘,上路高。#20, 服務好,足鐘,比較保守。#95,只是有煙味和保護自己,但服務好。出報告的就要真,辭職技師偷鐘,服務差,請提供技師資料。管理費高,任務多就唔講,笑死。班技師辭職係因為壓力大,完成唔到任務,月底要扣管理費。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 10:33 AM 發表 查看引用來源

我說幾個走左技師。#5,按摩好,不偷鐘,只是較保守。#19 服務好,不偷鐘,上路高。#20, 服務好,足鐘,比較保守。#95,只是有煙味和保護自己,但服務好。出報告的就要真,辭職技師偷鐘,服務差,請提供技師資料。管理費高,任 ...
19, 之前是10 ,全 6 , 走了可惜。

有無ching試過90呀
睇相好像吾錯

你睇乜報告,最近好L忙冇留意到,生果網有大量廣告,好少睇。

8仔有人買鈡隨時唔返,公司有$賺,有什麼所謂,系個肥仔呆九,私有化都唔使咁貴,只有一個可能,系8仔冇心被包,只當佢系水泡,可能$多,以為咁叫豪,原來其他人包括八仔都覺得佢系傻既。如果E度有人色佢就同佢講下啦:smile_45:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 07:05 AM 發表 查看引用來源
這兩天看了兩份報告,心情極不爽。1份是說辭職技師服務差,偷鐘嚴重。點解8仔還在? 1份係說自己在大堂看技師,找到高指技師,而不是來香討過料。 引用#77朋友圈:生平最討厭出賣你的人說一套做一套的人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆