上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.7k

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2018-5-20 05:19 PM 發表 查看引用來源
84或者90日可以免費去拮手指hiv 同梅毒,當係身體檢查就OK。

如果想快就要自費驗combo同梅毒。

反正兩樣都會係negative。
Got 兄,咁想問。32日,45日,做p24抗原抗體復合測試。可以放心了嗎

引用:
原帖由 kwaiiiiii 於 2018-5-28 04:30 PM 發表 查看引用來源

應該係公廁個到攪到咁...公廁一般我都5座.架...仲放好多廁紙..
唔係公廁
係公司個廁所
日日都有清潔
都算整潔
而且疱疹極微機會經廁板傳染,所以唔肯定係唔係只係時間點上既脗合

引用:
原帖由 tanghin 於 2018-5-28 04:44 PM 發表 查看引用來源

唔係公廁
係公司個廁所
日日都有清潔
都算整潔
而且疱疹極微機會經廁板傳染,所以唔肯定係唔係只係時間點上既脗合
如果公司其中一個人有..又用過..咁岩你又5掂到..
兩年前有..5會而家先發架WO

引用:
原帖由 kwaiiiiii 於 2018-5-28 05:02 PM 發表 查看引用來源

如果公司其中一個人有..又用過..咁岩你又5掂到..
兩年前有..5會而家先發架WO
咁就要佢咁啱發病
咁啱有液體hi到廁板
而我用酒精噴霧抹完之後仲有剩仲唔死
咁就中招
所以我真係好難斷定

我又諗會唔會我係之前病發過
又症狀唔明顯或我又冇為意係症狀而miss左

請問甘多位師兄如果想做一個全面性健康檢查,做埋hiv,hpv 。有無邊個醫生或診所推介

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2018-5-19 01:50 AM 發表 查看引用來源
師兄們謹記自己屬於咩風險先再擔心。
無套肛交→極高風險 :PCR 甚至預防性投藥

無套陰道交→高風險, PCR ,如確定對方有HIV,需要預防性投藥

無套口交:我不鼓勵,但接受口交,即係異性戀嘅男方,驗係應該,但嚇自己做咩呢??

手交、kiss、body massage:放過HIV吧,佢有時係好無辜。

其他成病例如菜花疱疹,冇套肛交陰道交係較高機會。冇套口交的話,您擔心傳 ...
got 兄你好
早兩日出了人生第一次軌
環吹之後用手出 有kiss 沒有性交和其他行為

唔知係心理作用定點 覺得小便比平常密左 間鐘陰莖/陰部有少少痕 好驚會中性病/ HIV
爬完文 如果要去驗性病係咪要等症狀出現或14日後先會驗到? 要驗係咪mhs 2480就可以?
for hiv就要足28日後lab based HIV combo或者90日?

而家心理壓力大到仆街 好怕會中左/傳染家人

引用:
原帖由 失控的黑頭 於 2018-5-29 03:09 AM 發表 查看引用來源

got 兄你好
早兩日出了人生第一次軌
環吹之後用手出 有kiss 沒有性交和其他行為

唔知係心理作用定點 覺得小便比平常密左 間鐘陰莖/陰部有少少痕 好驚會中性病/ HIV
爬完文 如果要去驗性病係咪要等症狀出現或14日後先會驗到? 要驗係咪mhs 2480就可以?
for hiv就要足28日後lab based HIV combo或者90日?

而家心理壓力大到仆街  ...
唔會中大獎
但二三獎好大機會 疱 花

引用:
原帖由 Sunnyday678 於 2018-5-26 01:44 PM 發表 查看引用來源
Got 兄 我剛剛的2018年5月18日夜晚12點到5月19日震零兩點期間同一個女仔不安全的口交兩次。同日早上7,8點喉嚨特別感不適,咳嗽,痛,有些呑口水不適。

不過我當日之前的一兩個月喉嚨都不舒服,曾經食過家庭醫生開消炎同抗生素,好返些後。其實到18/5前都有感喉嚨,淋巴腫脹,平時工作壓力大,瞓得好差,病情其實一直反覆。所以我自己其實一直都幾常扁桃腺發炎,每次都可能要兩三星期才好些,但冇乜戒口 ...
如果果時一直低燒不退 都幾大機會
同埋你情況都幾大機會中其它奬

引用:
原帖由 我要買GTR 於 2018-5-29 05:35 AM 發表 查看引用來源

如果果時一直低燒不退 都幾大機會
同埋你情況都幾大機會中其它奬
Ching幾大機會係咩?同中其他咩?

引用:
原帖由 tanghin 於 2018-5-28 05:34 PM 發表 查看引用來源

咁就要佢咁啱發病
咁啱有液體hi到廁板
而我用酒精噴霧抹完之後仲有剩仲唔死
咁就中招
所以我真係好難斷定

我又諗會唔會我係之前病發過
又症狀唔明顯或我又冇為意係症狀而miss左 ...
快D睇好距應該都無咩問題既..呢D好快好返

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆