上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.7k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 07:01 PM 發表 查看引用來源

我直情係蠢,當年讀大學時同一個唔岩既對象拍拖,又因為咁而封晒自己後路,明知唔岩都拖又唔分手!我第時一定會拎呢段心路歷程同啲後輩講!
我細細聲講,我連clubbing一次都無去過,因為當年既男友唔鍾意我去。
...
有你呢個前輩真係好⋯你個陣係當局者就梗係咩都睇唔到聽唔到
Clubbing....我個陣係被帶去....好懷念轉幾場之後一齊食埋早餐至返屋企⋯我的青春

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 07:07 PM 發表 查看引用來源

有你呢個前輩真係好⋯你個陣係當局者就梗係咩都睇唔到聽唔到
Clubbing....我個陣係被帶去....好懷念轉幾場之後一齊食埋早餐至返屋企⋯我的青春
有時見到啲妹仔又忍唔住要點醒下,可能都叫過來人,有得玩梗係趁後生玩盡佢

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 07:09 PM 發表 查看引用來源

有時見到啲妹仔又忍唔住要點醒下,可能都叫過來人,有得玩梗係趁後生玩盡佢
至少要做到青春無悔

正呀

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 06:21 PM 發表 查看引用來源

你又係...頂, 點解我地D工都係男女失衡心理變態架?:smile_19:
我以前份工唔同而家個份架, 而家呢份好Q多女:smile_30:
我老闆唔靚女唔請架:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 06:28 PM 發表 查看引用來源

呀女, 我係唔會有零用錢比你架...:smile_42:
不過你要上繳家用:smile_o11:
又話成功靠父幹既:smile_39:
家咩用:smile_38:同細佬妹出去玩出去食 唔洗比呀:smile_38:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 07:01 PM 發表 查看引用來源

我直情係蠢,當年讀大學時同一個唔岩既對象拍拖,又因為咁而封晒自己後路,明知唔岩都拖又唔分手!我第時一定會拎呢段心路歷程同啲後輩講!
我細細聲講,我連clubbing一次都無去過,因為當年既男友唔鍾意我去。
...
比個5黎!我今時今日都好後悔無出佢去玩唉

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-3-30 10:42 PM 發表 查看引用來源

我當年既大學生涯同中學差無幾
仲要同一個超悶男友
回想起,好後悔

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 11:04 PM 發表 查看引用來源

我當年既大學生涯同中學差無幾
仲要同一個超悶男友
回想起,好後悔
咁樣岩岩畢業有無去玩下?

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-3-30 10:42 PM 發表 查看引用來源

細個無玩會唔會大個至黎玩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆