上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  60.0k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 06:02 PM 發表 查看引用來源
你會5會同佢節婚呢
我只會同佢有婚前性行為......
因為結完都會分.....哦....:smile_o03:

..........中
引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 05:57 PM 發表 查看引用來源
你叫佢從良條數仲大鍋

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-12 18:06 發表 查看引用來源

真係想見識一下....哦..ching...:smile_o14:
下次一齊野件公廁山P:smile_o14:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 06:10 PM 發表 查看引用來源
下次一齊野件公廁山P:smile_o14:
要唔要用搿動工具...哦...???:smile_o05:

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-12 18:08 發表 查看引用來源

我只會同佢有婚前性行為......
因為結完都會分.....哦....:smile_o03:
如果禾地節婚后同你相夫教子呢:smile_o06:

比個叻車老板
夜場識果d真系比較難,阿主席先至系佢地最親最愛果個。

不過正正經經果d女同胞又確實好多很不錯的,真系可以完全唔同你講金只講心
引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 06:01 PM 發表 查看引用來源
同條北姑野得咁斯文不如正正經經喺香港結婚啦

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 06:14 PM 發表 查看引用來源
如果禾地節婚后同你相夫教子呢:smile_o06:
我至多封人情比你....啦....:smile_o11:
我諗都會有好多老襟比你...哦........

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-12 18:09 發表 查看引用來源
..........中

結左婚。。妻離子散:')
單身嘅。。六親不認:smile_19:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-12 06:17 PM 發表 查看引用來源
比個叻車老板
夜場識果d真系比較難,阿主席先至系佢地最親最愛果個。

不過正正經經果d女同胞又確實好多很不錯的,真系可以完全唔同你講金只講心

係有....不過同中六合彩一樣甘難....:smile_o08:

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-12 18:12 發表 查看引用來源

要唔要用搿動工具...哦...???:smile_o05:
條北姑會自動自覺挖開

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆