上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.8k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-7 10:57 AM 發表 查看引用來源

我好耐都冇同佢傾關於佢既問題了, 禾都放棄佢, 佢永遠都只會講...只要ADJ下自己就會冇事 :smile_42:
做人最緊要開心麻

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-7 11:28 發表 查看引用來源

禾遲d 得閒d 上去 私有化 bb :smile_o05:

等企 西刀矛得9 :smile_o12:
我冠名贊助:smile_30: 激死龍E:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-7 11:00 AM 發表 查看引用來源
x 4

禾刀放棄企 :smile_30:

對企一番巧心意  激到你痴9線
做咩咁肉緊呀

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-7 11:44 AM 發表 查看引用來源

冇計...鬼叫係你條船 :smile_38:
我已棄船了:smile_o08:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-7 11:10 AM 發表 查看引用來源
佢係,意見接受,態度照旧,我都嘔咗幾灘血:smile_39: :smile_39: :smile_39:
盡量去做囉:smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-7 11:46 AM 發表 查看引用來源
我已棄船了:smile_o08:
點解棄呀, 都係交下租一個月都係駛幾千有真水喎

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-7 11:28 AM 發表 查看引用來源

禾遲d 得閒d 上去 私有化 bb :smile_o05:

等企 西刀矛得9 :smile_o12:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-7 11:43 發表 查看引用來源
其實大陸呢十幾廿年的變化真的很大,人性改變也大,早廿年前去新疆天池,個度D維吾爾族人可以殺只羊來招乎我地,一百八十元一只,比返錢死都吾肯攞,走時仲要送埋只羊皮比你,錢吾肯收,唯有放低D胼干比佢地D細路,佢地 ...
十年前去, 刀叫做有人請你演下奶茶既

早幾年去呢
同隻羊影相張相  即刻跑個細路出黎 收 $2 :smile_o03:

(可能 去非旅遊區 好d  ;  以前 d 景區根本不用門票:smile_45

以前 禾上親去

都會帶多部平價手機 借比人打

帶多幾包餅乾 比d話矛飯食既人  (十假一真 , 刀叫做 幫下忙)

而家 d 人 轉頭 拆開 話肚痛屈你賠錢 :smile_27:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-7 11:30 AM 發表 查看引用來源

和諧號 ? 買車票 叫 "和諧" ?

總站落? :smile_o06:一個站?
係深圳搭火車名叫和諧號~深圳->樟木頭->東莞~第二個站落~車程半個小時~車費45/50:smile_15:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-7 11:41 AM 發表 查看引用來源
請不要抬舉我...很多事看化亦看透....自己火爆脾氣就是改不了...不平則嗚...昨日又比太陽妹騙了一千大元人仔,哭著臉說沒錢交房租..還是乖乖奉上...最後一次
你的錢真係幾易呃架喎~唉:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆