上一頁下一頁
發新話題

。。。。。做女性奴帶來的快感(上)。。。。。

收藏  |  訂閱
1.6k  134.9k

引用:
原帖由 XedwardX 於 2010-7-12 11:52 PM 發表 查看引用來源

唔通你媽媽話:個女同之前唔同左啦
我爸媽都說我變了好多…

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-7-12 11:52 PM 發表 查看引用來源

因為她覺得在網上認識的都是壞人,拍拖對我只會有負面影響…寧願我做尼姑…

呀媽就一定係咁諗,因為佢既態度係無錯既,我响網玩左咁耐我都覺得網上壞人係佔大多數,你既bf我唔知係好人定壞人,如果想你呀媽對佢改觀,介紹佢地認識啦,如果你bf真係好人,時間會解決左佢地既分歧......如果你bf係壞人...無野好講...認命:smile_o16:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-7-12 11:52 PM 發表 查看引用來源

因為她覺得在網上認識的都是壞人,拍拖對我只會有負面影響…寧願我做尼姑…

你咪同佢講佢唔係開始同阿爸拍拖一齊左都唔會有你囉

引用:

妳畢左業未?男友有冇見家長?

BTW,佢地都有道理既...

引用:
原帖由 lforlok 於 2010-7-12 11:59 PM 發表 查看引用來源
你咪同佢講佢唔係開始同阿爸拍拖一齊左都唔會有你囉
因為當初我媽和我爸是在工作的時候認識的,但我是從網上認識男友的,所以不放心………

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2010-7-13 12:00 AM 發表 查看引用來源

妳畢左業未?男友有冇見家長?

BTW,佢地都有道理既...
畢了業啦,未見家長…
無論我怎樣解釋我男友是怎樣好也沒用,我爸媽已經假定了他是個壞人……

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-7-13 12:44 AM 發表 查看引用來源

畢了業啦,未見家長…
無論我怎樣解釋我男友是怎樣好也沒用,我爸媽已經假定了他是個壞人……
咪認為

既然你覺得好,就要俾家長見吓。你吾咁做,父母他是個壞人lor~~

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-7-13 12:44 AM 發表 查看引用來源

畢了業啦,未見家長…

點解你爸媽已assume 左你bf 係唔好既人??
你bf做做過咩??

引用:
原帖由 Qmepls 於 2010-7-12 11:58 PM 發表 查看引用來源

呀媽就一定係咁諗,因為佢既態度係無錯既,我响網玩左咁耐我都覺得網上壞人係佔大多數,你既bf我唔知係好人定壞人,如果想你呀媽對佢改觀,介紹佢地認識啦,如果你bf真係好人,時間會解決左佢地既分歧......如果你b ...
我就是怕我爸媽接受不到我男友的年紀才不想見家長…好人壞人我懂得分辨,加上日久自然見人心,我沒理由故意找個壞人來傷害自己吧?

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-7-13 12:50 AM 發表 查看引用來源

我就是怕我爸媽接受不到我男友的年紀才不想見家長…好人壞人我懂得分辨,加上日久自然見人心,我沒理由故意找個壞人來傷害自己吧?

最緊要你鍾意啫
慢慢佢地明
如果佢地見到佢對你好會知道既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆