上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  47.5k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 11:31 AM 發表 查看引用來源

你是30日黎一次:smile_o14:
大姨丈....到

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 11:24 AM 發表 查看引用來源
都唔係談情....只係呃蝦條呀!:smile_13:
喂y仔, 太陽妹日日收工都打比你, 我想起我廿二歲時認識一個十七歲妹妹仔, 佢又係一收工都會打黎傾到到佢返屋企, 有時上班佢係車唔訓教又打黎傾到去公司, 係屋企冇野做又打黎傾, 當時我都好鐘意佢, 不過佢實左太靚, 我唔敢追, 到而家我地都仲有聯絡.

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 11:31 AM 發表 查看引用來源

你是30日黎一次:smile_o14:
佢唔黎, 我仲驚過佢 :smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-29 11:32 AM 發表 查看引用來源

喂y仔, 太陽妹日日收工都打比你, 我想起我廿二歲時認識一個十七歲妹妹仔, 佢又係一收工都會打黎傾到到佢返屋企, 有時上班佢係車唔訓教又打黎傾到去公司, 係屋企冇野做又打黎傾, 當時我都好鐘意佢, 不過佢實左太靚 ...
話哂响酒吧認識..雖然佢比較簡單但都有人溝緊佢...難得佢會主動打泥...所以老鬼有點兒沾沾自喜:smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 11:18 AM 發表 查看引用來源
尋晚諗住唔搵太陽油...費事傾得太密電話,點之佢落班一出門口又打泥...嗱! 我唔係哂命呀- 只係進展報告咋.
吾好再講,好辛苦呀,好jealous 呀

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-29 11:26 AM 發表 查看引用來源

你出茄汁,佢出薯條牙
係佢出千島醬....我出芝華士腸:smile_04: BBQ

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-29 11:32 AM 發表 查看引用來源

喂y仔, 太陽妹日日收工都打比你, 我想起我廿二歲時認識一個十七歲妹妹仔, 佢又係一收工都會打黎傾到到佢返屋企, 有時上班佢係車唔訓教又打黎傾到去公司, 係屋企冇野做又打黎傾, 當時我都好鐘意佢, 不過佢實左太靚 ...
唉! D女同我講.因自已太靚所以冇人敢追.其實佢地同D朱扒一樣架炸.比D心机就得.不需要太靚仔.我現在才知太遲了:smile_o08:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-29 11:35 AM 發表 查看引用來源

佢唔黎, 我仲驚過佢 :smile_o03:
有乜好驚喎.....:smile_41: 你都計劃結婚:smile_30:

引用:

自小缺乏父愛,或與阿媽關係吾好,不信任女人。

有冇人識玩加勒比海撲克:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆