上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  24.7k

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 我頭先學人買野整春卷...
唔明D皮咁硬點包...原來要濕水整軟佢先得...............炸左好耐都冇變金黃色..仲要D餡爆哂出黎...:') :') :')
:') 我好失敗呀:')
唔緊要la...試多幾次咪得lor

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

有幾先:smile_o10:
怕醜仔係好似我老公咁...我地拍左拖半年...佢先敢拖我手仔:smile_o05:
你.........隻手好忙咩, 成日渣住野:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-27 05:26 PM 發表 查看引用來源
重有2頁, 唔知你地會唔會篤爆到呢
放心啦,有我實爆:smile_o05:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-27 05:26 PM 發表 查看引用來源
實得
我等收工,實幫妳吹爆佢......:smile_o05:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-27 05:26 PM 發表 查看引用來源

搭唔到嗲
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔緊要啦, 只要你繼續起我身邊就得架:smile_o05:

引用:
無難度,見証左歷史時刻至閃人:smile_30:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-27 05:08 PM 發表 查看引用來源

肥左呀 :smile_42:

唔識swim ma:smile_13:

那..."肯"字本身就唔係粗口,但係咁樣加落去句野度,就好明顯會變左係lor~:smile_45:
我讀得C少:')

[quote]原帖由 可兒 於 2009-7-27 05:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: :') :') 點解既??要幾時落架??

苞好用黎STICK往

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-27 05:28 PM 發表 查看引用來源

實得
我等收工,實幫妳吹爆佢......:smile_o05:
啦, 靠你呀:smile_o01:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-27 05:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: :smile_19: 半年???????????
我第一個一D都唔怕醜..第一次同佢出街就比佢拖左仲咀埋..話哂第一次..我當時好似關公上身咁.........紅左好耐塊臉
唔知呢...我地果時仲細掛:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆