上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[145]

收藏  |  訂閱
1.5k  26.0k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 01:07 AM 發表 查看引用來源

你係想爆左我honey個post咋嘛
妳訓就訓啦.......唔好望返轉頭.....唔老黎架...:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 01:10 AM 發表 查看引用來源

妳訓就訓啦.......唔好望返轉頭.....唔老黎架...:smile_03: :smile_03:
我都未走.....點會望返轉頭

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 01:12 AM 發表 查看引用來源

我都未走.....點會望返轉頭
仲唔走......一陣邊個開新 post...

唔好掛住我....快d 訓....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 01:14 AM 發表 查看引用來源

仲唔走......一陣邊個開新 post...

唔好掛住我....快d 訓....
無掛住你啵...我係msn到傾緊計...我開囉....之前都開過...不過等我honey開啦....氹下佢開心好d

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 01:19 AM 發表 查看引用來源

無掛住你啵...我係msn到傾緊計...我開囉....之前都開過...不過等我honey開啦....氹下佢開心好d
妳既說話....令我心傷了.....:smile_o08:

msn....我夠有啦...........不過無妳果個姐..:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 01:22 AM 發表 查看引用來源

妳既說話....令我心傷了.....:smile_o08:

msn....我夠有啦...........不過無妳果個姐..:smile_34: :smile_34:
有幾傷心...你一d都唔似囉....我去訓喇....唔反喇....你唔比我...你又點會有我msn明天見nice dream la:smile_15:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 01:23 AM 發表 查看引用來源

有幾傷心...你一d都唔似囉....我去訓喇....唔反喇....你唔比我...你又點會有我msn明天見nice dream la:smile_15:
妳同我好熟咩....

快d訓....唔好比我見到妳..

我唔比.........一早比左妳啦...

真係早d訓.......唔係就....唔靚架...

早晨清清,過了這個月便是迷人的秋天了,想著想著,已感到快秋涼了。在仍然盛夏的早上向你問好,積極思考造成積極人生,消極思考造成消極人生。

引用:
原帖由 大淡友 於 2009-7-23 12:44 AM 發表 查看引用來源

我用Mc Donald 纸巾抹咋
剥削

引用:
原帖由 大淡友 於 2009-7-23 12:42 AM 發表 查看引用來源

我巧有風度架
有幾多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆