上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女番埋離PART 45

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 10:18 發表 查看引用來源

我問佢索may 係男定女, 佢就答我心公公係男, 我就以為佢答我索may 係男
點知迪迪仲要補句, 你唔一早問下我地, 但我見迪迪之前都唔知索may 係男定女, 咁我咪話鬼迪迪囉, 原來迪迪又以為我講緊心公公

仲有之後 ...
正如我話"現左好耐LA"....

佢仲扮醒話我打錯字

所以同妹出黎...包冇悶場.....

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-8 10:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 好醒

而加超眼訓........:smile_27: :smile_27: :smile_42:
攞牌既藉口黎架o者

琴晚搞咩黎呀?

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-8 10:16 AM 發表 查看引用來源

咁認識左你地都好開心
我都好開心識到你地

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 10:19 AM 發表 查看引用來源

你地呢d 係唔係叫屬於自顧架??
原全正確:smile_o12: 連MPF都係自己供!

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-8 10:19 發表 查看引用來源

:smile_39: 慘慘慘~~~~~~~~~
佢地做開阿HEAD.....揾開30K以上.....

IN親D工都押到好低...仲要返大陸STAY冇補水....:smile_27:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-8 10:17 AM 發表 查看引用來源

呢個時勢...唔減都偷笑...:smile_39:

禾識幾個做merchand既fd....俾人fire到e家都未揾到野做....
呢個又真呀...我公司年年都有得加人工, 係今年冇, 都冇人有怨言
有時真係話要減既話, 唔減得過份既話都可以考慮下既

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 10:20 AM 發表 查看引用來源

咁你比d 心機做多幾年跑多d就得架喇
:smile_o08: 就算有數無人都係無用!

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 10:18 AM 發表 查看引用來源

我問佢索may 係男定女, 佢就答我心公公係男, 我就以為佢答我索may 係男
點知迪迪仲要補句, 你唔一早問下我地, 但我見迪迪之前都唔知索may 係男定女, 咁我咪話鬼迪迪囉, 原來迪迪又以為我講緊心公公

仲有之後 ...
又講番呢單野:smile_38:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-8 10:21 AM 發表 查看引用來源

正如我話"現左好耐LA"....

佢仲扮醒話我打錯字

所以同妹出黎...包冇悶場.....
唔好話佢扮啦...佢捉得你既話, 都叫做幾清醒下架喇

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-8 10:18 AM 發表 查看引用來源

琴晚睇mj追思會 AH :smile_30:
:smile_14: 無wor.....

好像話直播wor.....你有無睇?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆