上一頁下一頁
發新話題

誠徵認真女朋友/net fd都可

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 11:11 PM 發表 查看引用來源
人地都有約....
所以我幫你lor:smile_15:

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 11:11 PM 發表 查看引用來源
人地都有約....
咁約埋妳又唔去.............

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-7-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

你想去邊先~~~~~~~~~~:smile_40:
只係想有個人陪...><

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 11:14 PM 發表 查看引用來源
只係想有個人陪...>
楚留yin:smile_38:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-20 11:12 PM 發表 查看引用來源

咁妳去唔去先:smile_45:
妳好想我去咩!....但我個人心地好好架!....我見倒有人咁苦苦哀求單對單約你..... 我唔想做第三者喎!....會比人:smile_o04: ...

引用:
原帖由 知己朋友 於 2009-7-20 11:17 PM 發表 查看引用來源

妳好想我去咩!....但我個人心地好好架!....我見倒有人咁苦苦哀求單對單約你..... 我唔想做第三者喎!....會比人:smile_o04: ...
有同感

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-20 11:14 PM 發表 查看引用來源

咁約埋妳又唔去.............
甘多人..........:smile_o06:

引用:
原帖由 知己朋友 於 2009-7-20 11:08 PM 發表 查看引用來源

吹到咁恆.....原來玩嘢!...我唔同妳玩呀! 妳厄人嘅!....:smile_o03:
:smile_o04: 唔係我講架~~~~~~~~~:smile_o14:

引用:
原帖由 gameboyboy2004 於 2009-7-20 11:13 PM 發表 查看引用來源
所以我幫你lor:smile_15:
gameboy.....我喺你果邊, 如果到時我去? 就孖你去吓! 我地留番啲空間比佢地....:smile_04:

引用:
原帖由 知己朋友 於 2009-7-20 11:17 PM 發表 查看引用來源

咁約妳地星期六......我約佢第日囉:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆