上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.2k

BB, I'm in Guangzhou, nothing to play here.
Waiting for next weekend to party

引用:
原帖由 leafs 於 2009-7-5 12:22 AM 發表 查看引用來源
BB, I'm in Guangzhou, nothing to play here.
Waiting for next weekend to party
好.....至衰CP冇得唱hip-pop歌.....

起身一推!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 34304 於 2009-7-4 02:40 PM 發表

想上, 但未知走唔走到 :smile_40:

ic有無上 :smile_44:
ic 有上, 但是琴晚冇得去有钱人, 去咗间 bar.

抽中二奬中咗一打啤酒, 最後剩番 11 枝. 其他酒都饮唔哂!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-5 11:44 AM 發表 查看引用來源

ic 有上, 但是琴晚冇得去有钱人, 去咗间 bar.

抽中二奬中咗一打啤酒, 最後剩番 11 枝. 其他酒都饮唔哂!
咁你E家係香港呀???

我都多數去唔到:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-7-5 05:49 PM 發表 查看引用來源
我都多數去唔到:smile_43: :smile_43:
可惜....但7-11之後我都係要收山一排....

o岩o岩返到黎, 星期五上到去, R sms 我話肥媽講大眼妹冇係有錢佬做了, 即時 send 個 sms 問問大眼妹, 原來佢轉o左場去 may flower. 我即時諗生日會當日個大奶奶位點算好呢, 心情真係一沉

琴日我 6:30 到有錢佬, 係花街行來行去同睇唔o岩女, R 話琴日有錢佬六點就開了, 第一手女一早俾人夾晒了喎. 好o野真係冇晒.
我來來回回行, 有條女同我 say hi. 我都唔認得佢, 原來佢係上次 R 家姐個助理帶過有黎房有同我傾過偈, 我仲叫佢下次係花街見到我時要同我打招呼喎.  估唔到佢仲認得我, 講真我就唔認得佢了.  不過我係果一刻同佢 say 完 hi 就行o左去.  跟手我就俾 TCLHK 捉左去食飯.  我係餐廳見未齊人, 又再行返去花街同條女講你黎坐我台啦, 上 301 等我, 我食完飯就返.  

就係咁我當晚同哩條女都擦出o左一 d 火花.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆