上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈絞

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-6-1 23:58 發表 查看引用來源
頂唔字喇:smile_27: ..都係:smile_43: 訓先...咁多位慢慢傾喇:smile_o07:
蛋埋我,我又閃人lu
一陣俾難忍見到我係度吹水,哦鬼我都似

咁多位士v占喇

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-2 12:04 AM 發表

no喇...........佢既意思係代我收晒我d酒心
跟住由原本既一大盒,變得細細盒
因為佢屋企有老鼠,食晒我d酒心呀

不過我想話你知呢.........如果我而家眼前真係有盒酒心
我會食晒佢落肚先算架,kaka
yeah~~ 食左先算~~ 不過都係食少少好喇, 少吃多滋味:smile_30: :smile_30: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-2 12:04 AM 發表 查看引用來源

no喇...........佢既意思係代我收晒我d酒心
跟住由原本既一大盒,變得細細盒
因為佢屋企有老鼠,食晒我d酒心呀

不過我想話你知呢.........如果我而家眼前真係有盒酒心
我會食晒佢落肚先算架,kaka
咁快教佢飲酒:smile_30:

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-2 12:05 AM 發表 查看引用來源

蛋埋我,我又閃人lu
一陣俾難忍見到我係度吹水,哦鬼我都似

咁多位士v占喇
mimi 高質睡眠

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-6-2 00:06 發表 查看引用來源

yeah~~ 食左先算~~ 不過都係食少少好喇, 少吃多滋味:smile_30: :smile_30: :smile_43: :smile_43:
酒我可以戒............甚至咖啡我都可以戒
酒心難d喎,真係見幾多
有幾多........食幾多架 :smile_13:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-6-2 00:07 發表 查看引用來源
咁快教佢飲酒:smile_30:
遲早俾人劈..........不如劈人先嘛 :smile_34:

sweet dream soso :smile_o07:

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-2 12:14 AM 發表 查看引用來源

遲早俾人劈..........不如劈人先嘛 :smile_34:

sweet dream soso :smile_o07:
先下手衛强咁話喎 bye bye mimi:smile_15:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-6-2 12:08 AM 發表 查看引用來源
mimi 高質睡眠
你瞓左未:smile_38:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-6-2 12:17 AM 發表 查看引用來源
先下手衛强咁話喎 bye bye mimi:smile_15:
:smile_45: 佢邊有咁醒丫

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-6-2 12:17 AM 發表 查看引用來源
你瞓左未:smile_38:
未冲凉:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆