上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 zacpurton 於 2017-6-28 10:25 AM 發表 查看引用來源

新馬指邊匹
騂龍 龍船 仲有邊匹?
新馬是指辛馬龍, 係哥哥仔.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-28 10:26 AM 發表 查看引用來源

新馬是指辛馬龍, 係哥哥仔.
感激🙏🏻想問埋人和家富有冇w相

引用:
原帖由 zacpurton 於 2017-6-28 10:25 AM 發表 查看引用來源

新馬指邊匹
騂龍 龍船 仲有邊匹?
头3个字已講:096:

引用:
原帖由 zacpurton 於 2017-6-28 10:34 AM 發表 查看引用來源

感激🙏🏻想問埋人和家富有冇w相
跑第二一分都無加, 再出跑第三又係一分都無加, 唔好忘記, 一次跑好過一次, 1.09.58係以往贏馬時時間差不多. 唔明. 不過有一點好易明就係名家張四隻內都無佢份才是重點. 下次如疑問時先睇下那些所謂名家心水. 那條名家覺得第四場會爆冷, 因佢貼賞面係首選.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 04:04 PM 發表 查看引用來源
呢隻進綵都可算勁, 一換上粗口仔即時有飛, 不過上賽跑來係跑得最出色的一次. 上次大回飛那還不是還盅比駕善(呂), 因心中有善還不是與亞呂扯上莫大關係, 你的一拳, 我的一腳, 盛意拳拳, 感莫可言, 腳腳到肉, 莫敢不從 ...
仍是唔明何来咁重飛 ??加埋 PK上, 真係李村長個女...

引用:
原帖由 pkngzone 於 2017-6-28 11:50 AM 發表 查看引用來源

仍是唔明何来咁重飛 ??加埋 PK上, 真係李村長個女...
頭場唔係三就係四, 可以禮尚往來, 寧雞重飛連贏即東方佔優. 即三可以睇高一點. 蝦片成手馬高出仆街好多, 有權係騎王.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-28 01:42 PM 發表 查看引用來源

頭場唔係三就係四, 可以禮尚往來, 寧雞重飛連贏即東方佔優. 即三可以睇高一點. 蝦片成手馬高出仆街好多, 有權係騎王.
第一口三一孖寶蝕一半,有冇咁明顯

引用:
原帖由 wkssimon 於 2017-6-28 01:59 PM 發表 查看引用來源

第一口三一孖寶蝕一半,有冇咁明顯
佢射ass都差不多一半, 最著數都係胡伯隻馬, 隔夜孖寶都係前3.

葉堃: 鄉里, 我同胡伯係老友, 你應識做, 不過你轉告老周聽, 叫佢Kiss my ass!
鄉里: 我收到料話佢企硬去硬喎, 你同佢都係港大基金成員, 點解唔射埋佢架!

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 06:55 PM 發表 查看引用來源
兩隻紅星暫時咁好分既!
劍兄, 那隻好D? 我比較喜歡Paul So那隻...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆