上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.5k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-13 08:47 PM 發表 查看引用來源

以為你會打人
唔會啦…我上次出手打人,好似是中學…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-13 08:53 PM 發表 查看引用來源

唔會啦…我上次出手打人,好似是中學…
咁耐

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-13 10:15 AM 發表 查看引用來源

你諗多咗了!我覺得暖男是不需要list,一切從心而發不做作,當女人感到你對佢有heart,好自然就有warm的感覺。
從心而發 ~~ 喜歡這個解釋!

引用:
原帖由 degree06 於 2017-11-13 04:17 PM 發表 查看引用來源
懂得愛自己,亦會董得愛他人,只係得自己,太寂寞了:smile_40:
懂得愛人,被人愛,都係幸福的,但更重要係要懂得愛自己。有時人會因為太愛別人或付出太多而虧待自己,所以識愛人又愛自己才是最幸福呀

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-13 09:28 PM 發表 查看引用來源

懂得愛人,被人愛,都係幸福的,但更重要係要懂得愛自己。有時人會因為太愛別人或付出太多而虧待自己,所以識愛人又愛自己才是最幸福呀
自己都不愛,怎麼相愛……

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-13 08:47 PM 發表 查看引用來源

我諗冇掛,ask google重好。
仲有架,仲進化左。上網望望。(我都唔太清楚,不過近期用黃頁search過公司電話)

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-13 09:28 PM 發表 查看引用來源

真是要愛自己多些冬天到,買新衣的好籍口

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-13 09:01 PM 發表 查看引用來源

咁耐
人越大,就越多辦法,咪唔使打交…

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-13 09:35 PM 發表 查看引用來源

仲有架,仲進化左。上網望望。(我都唔太清楚,不過近期用黃頁search過公司電話)
真係估唔到重有得查…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-13 10:35 PM 發表 查看引用來源

真係估唔到重有得查…
絕對有黃頁有網頁版,apps版Haha點解咁多人唔知既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆