上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 04:32 PM 發表 查看引用來源
轉班後分享:#58 363。#22 665。#28 665。朋友約#51 364 新技師,唔識按摩。#90 係777兄最愛 36X.我沒有黑舌習慣,所以下路最高5。#89 比較飄忽。030-666。不明白。指數只供參考,特別是那些回歸舊技師。我都分享過依依e ...
謝CHING, 好詳細,
可惜TSG 冇乜岩心水JS, 去到係只求過手癮

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-12-1 04:46 PM 發表 查看引用來源

wanna to try 38...but not changed to night shift. :smile_19:
15天轉班,你16號約。

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-12-1 04:46 PM 發表 查看引用來源

wanna to try 38...but not changed to night shift. :smile_19:
38好野黎架,如果你的嗜好同七兄一樣的話,你明我指什么?

上星期早班多call鐘:26,29,30,56,61,77,88。28舊紅牌回歸今天都5個call.按摩推油找35,68。希望大家骨運好,我係天水都經常中伏。 中班多call鐘都係#8,#3回歸應該會取代。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 05:02 PM 發表 查看引用來源
上星期早班多call鐘:26,29,30,56,61,77,88。28舊紅牌回歸今天都5個call.按摩推油找35,68。希望大家骨運好,我係天水都經常中伏。 中班多call鐘都係#8,#3回歸應該會取代。
師兄消息都好靈通,連有幾個CALL鐘都知道.

引用:
原帖由 totti0709 於 2017-12-1 05:34 PM 發表 查看引用來源

師兄消息都好靈通,連有幾個CALL鐘都知道.
我朋友今天約#28,佢話只剩18:00。全滿。基本都5個啦。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 05:39 PM 發表 查看引用來源

我朋友今天約#28,佢話只剩18:00。全滿。基本都5個啦。
28照片見不到臉部,請問ching她大約幾歲?靚女嗎?有B嗎?

引用:
原帖由 totalwinner 於 2017-12-1 09:36 PM 發表 查看引用來源

28照片見不到臉部,請問ching她大約幾歲?靚女嗎?有B嗎?
25以上,樣子順眼,B波,服务有3条6

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-1 05:01 PM 發表 查看引用來源

38好野黎架,如果你的嗜好同七兄一樣的話,你明我指什么?
no....if you have seen, my index is always ??X. :smile_35:

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-12-1 10:48 PM 發表 查看引用來源

no....if you have seen, my index is always ??X. :smile_35:
I'll in fill in for you 36x x is higher than 6,provided you have the same skill as brother seven .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆