上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

人夫沒把人妻常常走光行為放上心 ,  夫妻沒有為此溝通 , 還招呼男人入屋.  究竟他是粗心丈夫 ,  抑或是有意造做機會讓太太被朋友偷窺 ,  以此為樂 .   快樂人妻遇上的男人 ,  可能都有相近的怪僻好 .

人妻拍了的照片都不假人手自拍?   留底不怕意外被老公發現 ,  不怕黑客???

如果快樂人妻家鄰居有屋出租或出讓 ,  最好單一聲 ...

引用:
原帖由 BPF 於 2017-9-27 01:41 PM 發表 查看引用來源
人夫沒把人妻常常走光行為放上心 ,  夫妻沒有為此溝通 , 還招呼男人入屋.  究竟他是粗心丈夫 ,  抑或是有意造做機會讓太太被朋友偷窺 ,  以此為樂 .   快樂人妻遇上的男人 ,  可能都有相近的怪僻好 .

人妻拍了的照 ...
喺你講"人夫沒把人妻常常走光行為放上心 ,  夫妻沒有為此溝通" 之前,麻煩你花小小時間睇睇我最早期嘅post入邊所講過關於我老公有幾唔鐘意我走光,但係我唔肯改變我嘅衣著而佢都沒我辦法嘅文章. 我相信我解釋得好清楚. 若然你對我個background仍然有疑問嘅話,歡迎你喺作出任何猜測之前,先讀我打嘅野咪唔洗亂咁估囉,
係唔係?^^

同埋我唔係明星,又唔係D咩名人,邊個會咁得hack我呢

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 02:56 PM 發表 查看引用來源

喺你講"人夫沒把人妻常常走光行為放上心 ,  夫妻沒有為此溝通" 之前,麻煩你花小小時間睇睇我最早期嘅post入邊所講過關於我老公有幾唔鐘意我走光,但係我唔肯改變我嘅衣著而佢都沒我辦法嘅文章. 我相信我解 ...
可以著淺藍色底底走光比我睇嗎

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2017-9-27 03:01 PM 發表 查看引用來源

可以著淺藍色底底走光比我睇嗎
專登俾你睇就唔係走光架啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 03:07 PM 發表 查看引用來源

專登俾你睇就唔係走光架啦
我都ok ga喇
只要係師姐係既身體
點睇都咁興奮:smile_47:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 AM 發表 查看引用來源
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

我即刻衫都唔換,牙都唔刷就起 ...
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 AM 發表 查看引用來源
今日一早就俾老公打來�電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

冇毛真係好吸引....😍😍

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-26 05:16 PM 發表 查看引用來源
今朝早做完gym之後返返上樓沖涼,穿返條睡裙就一直留喺屋企沒出過去. 全日自己一個喺屋企敷下mask, 煲下劇,畫下畫咁. 點知忽然間老公個同學見完客返咗來,我沒expect過佢咁早返添.

頭先同佢傾 ...
唔需要搵喇!我好有興趣同你傾計😍

引用:
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

睇你啲post,真係會谷精上腦而死!

老公大氣,還是ex好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆